به گزارش رصد ورزشی: آرمان عبدالعالی قاتل غزاله شکور است. آرمان عبدالعالی متولد 1375 در تهران است که در رشته کامپیوتر تحصیل کرده اما در سن 17 سالگی نامزد خود را به قتل میرساند. آرمان عبدالعالی در زندان به تحصیلات خود از راه دور ادامه میدهد و موفق میشود در رشته تربیت بدنی در مقطع کارشناسی قبول شود. آرمان عبدالعالی چهارشنبه 21 مهر در حالی که قرار بود حکم اعدام آرمان عبدالعالی اجرا شود به تعویق افتاد و قرار بود شنبه اجرایی شود اما در فاصله کمتر از 10 ساعت تا اجرای حکم قصاص آرمان عبدالعالی باز هم اجرای حکم او به تعویق افتاد به گفته شاهین صمدپور آرمان از سلول انفرادی به بند منتقل شده است.
طبق گفته شاهین صمدپور، آرمان عبدالعالی برای اجرای حکم قصاص در روز صبح چهارشنبه، امروز به سلول انفرادی منتقل شد و برخی از چهره های هنری و ورزشی با انتشار ویدیویی از پدر و مادر غزاله ، درخواست بخشش آرمان را داشتند. در ادامه فیلم درخواست بخشش از والدین غزاله توسط هنرمندان را میتوانید ببینید:
در حالی که با انتقال مجدد آرمان به قرنطینه شمارش معکوس برای رفتن او پای چوبه دار آغاز شده است، چشم امید برای زنده ماندن آرمان تنها به بخشش خانواده غزاله است.
بعد از کش و قوس های زیاد در پرونده آرمان ، بار دیگر او راهی قرنطینه شده و قرار است روز چهارشنبه حکم قصاص آرمان اجرا شود.
آرمان از اسفند ماه سال 92 در زندان است.
حالا که شمارش معکوس برای قدم گذاشتن آرمان پای چوبه دار آغاز شده است؛ پدر و مادر او در آخرین نامه خود از مادر و پدر غزاله، گذشت از اعدام آرمان را طلب کردند.
آرمان را با مرگ مجازات نکنید
متن این نامه به این شرح است: «مردم شریف ایران ،افسوس که مدتی است خاطرتان مکدر است.
از یک سو دختر نازنینی دیگر بین ما نیست و قلب والدینش داغدار است،
از یک سو والدین یک جوان خطاکار ۸ سال است منتظرند فرزندشان امروز یا فردا با "مرگ" مجازات شود.
از یک سو قبری نیست تا پدر و مادر غزاله بر آن بگریند،
از یک سو ما یعنی پدر و مادر آرمان، به قبر خالی منتظر فرزندمان می نگریم و زودتر از موعد مرگش بر آن شیون و زاری میکنیم.
خداوندا این چه مصیبتی است؟
غزاله و آرمان شروعی رویایی داشتند. دو جوان صادق ، عاشق و زلال.
اما عشق ، وحشتناک ترین روی خود را به آرمان و غزاله نشان داد.
غزاله را به نابودی کشاند و بعد از آن زندگی پدر و مادرش را.
و بعد از آن آرمان را و زندگی پدر و مادر آرمان.
آرمان ۸ سال است در کابوس اعدام،هر شب مرگ را تجربه کرده.
بارها رفتن و برگشتن به قرنطینه انفرادی ؛
چه باقی می گذارد از جوانکی که با مفهوم جرم و بزه بی گناه بود جز یک کالبد بی روح؟
ما هم همچون شما بی سابقه از بزه و جرم بودیم و در رویارویی با این فاجعه هولناک و تکان دهنده نا آشنا، مدیریت خوبی نداشتیم.ما راه و رسم مقابله با چنین فاجعه ای را باختیم.اما هر چه کردیم در قامت پدر و مادری بود که برای زنده نگهداشتن پاره تنش دست و پا می زند.کدام پدری می تواند رفتن فرزندش را به پای چوبه دار ببیند و به تقلا نیفتد؟
اگر آرمان در این سالها بر دیوار زندان آویخت و پوسید،تاوان خطای خود را داد.او در یک لحظه و به آنی؛ در اوج بلاهت و بی تجربگی،مرتکب این خطای بزرگ شد.
اما پدر و مادر غزاله عزیز؛
شما با درایت و در اوج قدرت از مرگ او بگذرید.آرمان را مجازات کنید اما نه با مرگ ... و نه به خاطر آرمان و ما؛ به حرمت پادرمیانی همه عزیزانی که منت گذاشتند و بخشش آرمان را طلب کردند.به حرمت قداست مهری که غزاله در قلبش به آرمان داشت.و به خاطر خدا؛ آرمان را به اندازه خطایش مجازات نکنید بلکه به اندازه رحم و عطوفت خودتان با او رفتار کنید.این شما،این طناب دار و این هم فرزند ما!»
آرمان متولد 1375 در تهران است که در رشته کامپیوتر تحصیل کرده اما در سن 17 سالگی نامزد خود را به قتل میرساند و راهی زندان میشود ولی در زندان به تحصیلات خود از راه دور ادامه میدهد و موفق میشود در رشته تربیت بدنی در مقطع کارشناسی قبول شود.
کمتر از ۲۴ ساعت پیش از اجرای حکم قصاص آرمان پسر جوانی که ۷ سال و نیم قبل جان دختر مورد علاقهاش به نام غزاله را گرفته بود، دستور توقف اجرای حکم باعث شد او و دیگر محکومانی که قرار بود امروز پای چوبهدار بروند بهصورت موقت از مجازات مرگ نجات یابند و به بند زندان بازگردند.
پرونده آرمان از ۱۴ اسفند سال ۹۲ به جریان افتاد و در این سالها جنجال زیادی در رسانهها به پا کرد. روز حادثه او که ۱۸ سال بیشتر نداشت دختر موردعلاقهاش غزاله را به خانهاش دعوت کرد تا برای آخرین بار از او بخواهد از تصمیمش منصرف شود و با او ازدواج کند. اما غزاله ۱۹ ساله برنامه دیگری برای زندگیاش داشت و میخواست به خارج از کشور مهاجرت کرده و زندگی تازهای را تجربه کند. آن روز صحبتهای آرمان با دختر جوان به نتیجهای نرسید و پسر جوان در جریان بحث و درگیری با دختر مورد علاقهاش، جان او را گرفت. او پس از جنایت، جسد غزاله را داخل چمدانی گذاشت و براساس اعترافات خودش درون سطل زباله رها کرد اما در همه این سالها اثری از جسد غزاله بهدست نیامد و همین مسئله دلیلی برای طولانی شدن روند رسیدگی به این پرونده شد.
آرمان پس از اعتراف به قتل غزاله ۱۹ ساله در دادگاه کیفری به قصاص محکوم شد و یکبار هم پای چوبه دار رفت اما آن روز خانواده غزاله با این امید که شاید در پرونده ناگفتههایی وجود داشته باشد و آرمان حقیقت را به زبان بیاورد و محل پنهان کردن جسد دخترشان را نشان دهد، به او مهلت یک ماهه دادند اما در این مدت درخواست اعاده رسیدگی آرمان پذیرفته شد و او بار دیگر پای میز محاکمه قرار گرفت. در محاکمه مجدد هم قضات حکم به قصاص پسر جوان دادند و این حکم نیز از سوی قضات دیوان عالی کشور تأیید شد. چند روز پیش با انجام مراحل قانونی، پرونده به شعبه اجرای احکام دادسرای جنایی تهران فرستاده شد تا حکم قصاص اجرا شود. در این شرایط آخرین تلاشها با تشکیل جلسه صلح و سازش در دادسرای جنایی تهران برای نجات آرمان از چوبه دار انجام شد اما این جلسه چند ساعته که در آن آرمان، پدر و مادرش و پدر و مادر غزاله نیز حضور داشتند به نتیجهای نرسید و به این ترتیب روز چهارشنبه ۲۱ مهر ماه تاریخی بود که برای اجرای حکم قصاص آرمان در پرونده ثبت و به پدر و مادر غزاله ابلاغ شد.