در راستای مصوبات قوه قضاییه در جهت ساماندهی انبارهای سازمان اموال تملیکی، جمعی از مسئولان دستگاه قضا ایلام از انبارهای اموال تملیکی این استان به منظور تعیین تکلیف کالاهای سریعالفساد بازدید به عمل آوردند و تصمیماتی در این زمینه اتخاذ نمودند.
عبدالوهاب بخشنده دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ایلام در این باره اظهار نمود: وضعیت انبارهای اموال تملیکی ایلام مطلوب است اما با همکاری بیشتر مسئولان استانی باید هرچه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف کالاهای موجود اقدام شود زیرا بخشی از آنها، کالاهایی هستند که قابلیت مصرف دارند و برخی دیگر نیز باید به سرعت منهدم شوند.
وی با اشاره به پروندههای قاچاق عنوان کرد: پروندههای قاچاق موجود در اموال تملیکی ایلام باید ظرف یک ماه تعیین تکلیف شود.
در همین راستا مدیرکل بازرسی استان ایلام نیز با بیان اینکه ۹۰ درصد کالاهای موجود در انبارهای اموال تملیکی ایلام قاچاق هستند افزود: نظارت بر انبارهای اموال تملیکی برای تسریع در تعیین تکلیف آنها افزایش مییابد که این نیز مستلزم پیگیری جدی اداره اموال تملیکی این استان است.
وی ادامه داد: دستگاههای مرتبط مانند اداره استاندارد و دانشگاه علوم پزشکی، دستگاههایی که باید نظرات تخصصی در خصوص تعیین تکلیف برخی ردیف کالاها بدهند میبایست ورود جدیتری داشته باشد. اداره بازرسی نیز روند نظارت را ادامه میدهد تا بحث رسوب کالا و از بین رفتن کالاها منتفی شود.
نجمالدین موسینژاد رییس اداره اموال تملیکی استان ایلام نیز طی این بازدید تصریح کرد: در سال گذشته معادل 370 میلیارد ریال کالا تعیین تکلیف شد که این میزان در سه ماهه نخست سال جاری به ۲۹۰ میلیارد ریال رسیده که نشان از عملکرد مطلوب این مجموعه دارد.
وی افزود: در حالحاضر ۳۲۱ فقره پرونده در این مجموعه وجود دارد که براساس تعداد پروندههای ورودی، این آمار نیز تغییر پیدا خواهد کرد. بخشی از این پروندهها دارای رای قطعی هستند و در مزایدههای سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی که در سامانه ستاد ایران برگزار میشود، عرضه میشوند.
موسینژاد با اشاره به مزایده پیشروی سازمان اموال تملیکی عنوان کرد: همه خریداران با تهیه امضای الکترونیکی (توکن)، میتوانند در مزایده شرکت کنند و در بازه پنج روزه که از هفته آینده شروع میشود با مراجعه به مدیریت های استانی در سراسر کشور از کالاها بازدید به عمل آوردند.
روابط عمومی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی