-
تاریخ انتشار: 1401/08/16 11:51
سرپرست مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان خوزستان:
کد خبر: 30417

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران یاریگر بیماران نیازمند است

سرپرست مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان خوزستان، پرداخت وام قرض‌الحسنه به نیازمندان بیمار و دارای شرایط اضطرار جهت رفع احتیاجات ضروری آن‌ها را تنها یکی از اقدامات بانک در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی برشمرد.

«مجتبی سخنور» با بیان اینکه منابع بانک در استان بیش از ۴۹ درصد رشد داشته و به ۱۶ هزار و ۷۷۵ میلیارد ریال رسیده، گفت: تا این برهه از سال جاری وام‌های پرداخت شده در استان ۳۲هزار و ۸۳۲فقره به مبلغ ۱۷هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال بوده است.

وی با بیان اینکه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در مسیر تحقق اهداف و مسئولیت‌های اجتماعی، حمایت و توانمندسازی اقشار کمتر برخوردار را در اولویت خود قرار داده، گفت: در این راستا در چارچوب تفاهم‌نامه‌ای بین بانک و سازمان‌های حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی، وام پرداختی به مشمولان مجموعاً ۱۶۵۶ فقره و بالغ بر ۶۰۳ میلیارد ریال بوده است.

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران ۲۵هزار فقره وام ازدواج در خوزستان پرداخته است

سرپرست مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان خوزستان با بیان اینکه توجه به سیاست‌های کلی جمعیت و ترویج امر ازدواج و فرزندآوری نیز یکی دیگر از تکالیف اجتماعی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به شمار می‌رود، گفت: میزان وام ازدواج که از سوی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان خوزستان پرداخت شده، ۲۵هزار و ۸۱ فقره به مبلغ ۷۲۲۵ میلیارد ریال و وام فرزندآوری نیز ۱۵۴۹ فقره و بالغ بر۷۰۶ میلیارد ریال بوده است.

سخنور در پاسخ به نحوه همکاری‌ها و تعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با خیرین و حمایت از امور خیریه نیز تأکید کرد: با توجه به نقش بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در خصوص کمک به نیازمندان، رفع فقر و ایجاد عدالت اجتماعی، ‌در چارچوب طرح‌های مختلف پرداخت وام با مؤسسات خیریه دارای تعاملات مطلوبی هستیم. در همین راستا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی توانسته‌ایم مراکزی را جذب کنیم که می‌توان به مؤسسه خیریه چهارده معصوم و مؤسسه آوای مهر اشاره کرد.

وی یکی دیگر از مهمترین اقدامات بانک را مربوط به حوزه مسئولیت اجتماعی دانست و افزود: تهیه و توزیع تجهیزات پزشکی در خصوص پیشگیری، مقابله و درمان کرونا، در قالب طرح شهید سلیمانی به‌صورت کشوری با بودجه ۳۰۰ میلیارد ریالی انجام شد و سهم استان خوزستان ۱۳ میلیارد ریال بود که تجهزات تهیه شده با کمک دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان‌های مختلف توزیع شد.

مشارکت در ساخت ۱۰۰ واحد مسکونی سیل‌زدگان

سرپرست مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان خوزستان ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات مهم بانک مشارکت در ساخت ۱۰۰ واحد مسکونی برای سیل‌زدگان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) در سال ۱۳۹۸ بود و از این تعداد ۴۰ واحد به استان خوزستان اختصاص یافت که پس از اتمام عملیات ساخت در اختیار افراد مشمول قرار گرفت.

سخنور همچنین به تخصیص ۱۰۰۰ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه به زلزله‌زدگان اندیکا اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰، بانک این موضوع را مصوب کرد و مقرر شد با تعامل ۲جانبه با بنیاد مسکن این وام‌ها با سقف ۳۰۰ میلیون ریال برای هر نفر پرداخت شود.

وی تهیه و توزیع اقلام و بسته‌های آموزشی و بهداشتی برای سیل‌زدگان در سال ۱۳۹۸ و پرداخت وام قرض‌الحسنه به نیازمندان بیمار و دارای شرایط اضطرار جهت رفع احتیاجات ضروری آن‌ها را از دیگر اقدامات بانک در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی عنوان کرد.

انتخاب به‌عنوان بانک عامل در حوزه توزیع اعتبار بلاعوض به سیل‌زدگان

سرپرست مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان خوزستان با بیان اینکه ما توانسته‌ایم با ایجاد ارتباط و تعامل مطلوب با بنیاد مسکن، به‌عنوان بانک عامل توزیع اعتبار بلاعوض تخصیص یافته به سیل‌زدگان استان انتخاب شویم، افزود: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران توانسته طی این ۲سال تقریباً به بیش از ۱۰هزار نفر از معرفی‌شدگان اعتبار مربوطه را تخصیص دهد.

سخنور با تأکید بر اهمیت نقش بانوان در جامعه در ابعاد مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اظهار داشت: طی سال‌های اخیر به حدود ۳۰۰۰ بانوی سرپرست خانوار در کشور وام قرض‌الحسنه تا سقف ۳۰ میلیون ریال پرداخت شده که این نیز بخشی از ایفای نقش بانک در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی بوده است.

وی مشتری‌مداری و تکریم ارباب‌رجوع را بسیار مهم دانست و با بیان اینکه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به‌عنوان نخستین و بزرگترین بانک تخصصی قرض‌الحسنه کشور، مصداق بارز تجلی بانکداری اسلامی است، گفت: همکاران ما با رعایت اخلاق حسنه، سعه صدر و برخورد متین با مشتریان پاسخگوی آن‌ها هستند.

سخنور تأکید کرد: هر ساله بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان خوزستان طی ارزیابی عملکرد که توسط نهادهای نظارتی انجام می‌شود، جزو بانک‌هایی است که رفتار و عملکرد آن مثبت و مورد رضایت ارزیابی می شود و این مهم حاکی از این است که اکثر قریب به اتفاق مشتریان از رفتار پرسنل و کیفیت خدمات بانک رضایت دارند.

خوش‌حسابی مشتریان خوزستانی

سرپرست مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان خوزستان ادامه داد: به لحاظ نسبت مطالبات به مصارف جزو ۴ استان برتر کشور هستیم و کسب این جایگاه به دلیل خوش‌حسابی مشتریان و پرداخت به موقع تعهدات در سررسید اقساط است. کسب این جایگاه توسط مدیریت شعب بانک در استان خوزستان مؤید رابطه مطلوب میان مشتریان و بانک در این استان است.

سخنور یکی دیگر از خدمات متمایز و برجسته بانک قرض‌الحسنه مهر ایران را ارائه خدمات برخط بانکی عنوان کرد و گفت: با توجه به استقرار سامانه‌های ارتباطی و بسترهای الکترونیک مناسب بانک، در شرایط پاندمی کرونا، این ظرفیت‌ها موجب تسهیل و تسریع در دسترسی مشتریان به خدمات مورد نیاز و متعاقباً افزایش رضایتمندی آن‌ها شد و بر همین اساس آمار افتتاح حساب‌های غیرحضوری در سال جاری تا کنون به تعداد ۴۰هزار و ۳۲۶ فقره و تعداد ثبت آمار وام‌های غیرحضوری از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا کنون به ۱۵هزار و۱۷۶ مورد رسیده است.

وی خاطرنشان ساخت: با اجرای طرح‌هایی مانند کالاکارت و حمایت از کالا و خدمات ایرانی توانستیم با توسعه و افزایش سطح تعاملات با شرکت‌های دانش‌بنیان، کسب‌وکارهای نوپا و همچنین جذب منابع مشتریان در صنوف مختلف و متعاقباً پرداخت وام خرد مورد نیاز آن‌ها به‌صورت قرض‌الحسنه در کنار ارتباط مطلوب و رضایت‌بخش با مشتریان فعلی و همچنین انعقاد تفاهمنامه با سازمان‌های حمایتی و اشخاص حقوقی اقدامات خوبی در خصوص پایداری منابع بانک انجام دهیم.

سرپرست مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان خوزستان شرکت‌هایی همچون پتروشیمی‌ها، کشت‌ و ‌صنعت‌ها، مناطق نفت خیز جنوب، ملی حفاری و توزیع نیروی برق را از جمله مشتریان بزرگ بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان خوزستان برشمرد و گفت: بنیاد مسکن، دانشگاه علوم پزشکی، هلال احمر، اداره کل تعاون روستایی، سازمان امور عشایر کشور، شرکت توسعه نفت و گاز پرشیا، ثبت احوال، سازمان صنعت معدن و... از دیگر مشتریان حقوقی استان به شمار می‌روند.

سخنور افزود: اجرای سایر طرح‌های بانک از قبیل طرح اندوخته اجتماعی، حمایتی اشخاص حقیقی و حقوقی، اندوخته بانوان و مهر آتیه نوین در پایداری منابع قرض‌الحسنه مؤثر بوده است.

برنامه‌های آتی برای گسترش چتر حمایت بانک از اقشار مختلف

وی در خصوص برنامه‌های در دست اقدام برای جذب بیشتر مشتریان و افزایش سهم بیشتر از بازار اظهار داشت: با توجه به افزایش سقف وام قرض‌الحسنه برای افراد حقیقی در سال جاری به مبلغ ۲ میلیارد ریال و همچنین امکان پرداخت وام به اشخاص حقوقی برای نخستین ‌بار در بانکداری قرض‌الحسنه با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، بر این موارد تمرکز کرده‌ایم تا شاهد بسط بیش از پیش دربرگیری خدمات بانک باشیم.

سخنور گفت: طرح ویژه پرداخت حقوق سازمان‌ها اعم از دولتی و خصوصی تحت عنوان «مهریار» طی پیرو مجوز خزانه‌داری کل کشور اجرا شده است. اکنون در حال رایزنی و انجام مذاکرات لازم با سازمان‌ها و نهادهای مختلف همچون پارک علم و فناوری، سازمان صمت و همچنین شرکت شهرک‌های صنعتی هستیم تا پس از توافق و انعقاد تفاهمنامه، شاهد حمایت بیش از پیش بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از آحاد جامعه، صنوف و شرکت‌های فعال در سطح استان باشیم.

 

روابط عمومی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران


کپی لینک کوتاه خبر: https://rasadvarzeshi.com/d/3qd7kp