مریلا زارعی بازیگر مطرح سینما و تلوزیون کشورمان می باشد. مریلا زارعی در تاریخ 25 فروردین 1353 در تهران و یک خانواده 5 نفره متولد شده است و اصلیتی اصفهانی دارد. خواهر مریلا زارعی خانوم ملیکا زارعی یا همان خاله شادونه می باشد و برادرشان ساکن خارج از ایران هستند. مریلا زارعی در این سکانس از سریال مانکن دیالوگی بیاد ماندنی را بیان کرد که با هم می بینیم.
نام :مریلا
نام خانوادگی :زارعی
تاریخ تولد :1353/1/25
محل تولد :تهران
تحصیلات :فارغ التحصیل صنایع غذایی
وضعیت تاهل :مجرد
زندگی شخصی مریلا زارعی
مریلا زارعی بازیگر توانمند سینما و تلویزیون متولد 25 فروردین 1353 در تهران است. او فارغالتحصیل لیسانس مهندسی علوم صنایع غذایی از دانشگاه آزاد می باشد.
خانواده مریلا زارعی
مریلا زارعی بازیگر نقش مهد علیا در جیران ، با اینکه در تهران به دنیا آمده اما اصالتش به اصفهان باز می گردد. خانم بازیگر دارای یک خواهر و برادر می باشد.برادرش ساکن خارج از کشور بوده و خواهر کوچکترش ملیکا معروف به خاله شادونه ، مجری کودک است.
ملیکا زارعی مجری محبوب برنامه کودک خواهر مریلا زارعی متولد 1364 است و متاهل است و یک دختر به نام مانلی دارد.
ازدواج مریلا زارعی
خبرها و شایعات فراوانی از ازدواج مریلا زارعی با شخصی به نام مهدی رجبی در فضای مجازی منتشر شده است که معتبر نمی باشد. خانم مریلا زارعی تاکنون خبری از ازدواج خود منتشر نکرده و گویا ازدواج نکرده و مجرد است.
علاقمندی های مریلا زارعی
مریلا زارعی به کتابخوانی علاقه دارد و می گوید پدرم در 5 یا 6 سالگی کتاب های خود را مثل فلسفه غرب و فیلسوفان غربی در اختیارم می گذاشتند و از من می خواستند با مداد زیر کلماتی که حروفش را بلدم، خط بکشم و این کار تاثیر زیادی بر کتابخوانی من گذاشته است.
خانم زارعی از سفیران موسسه نیکوکاری مهر آفرین می باشد. او گرایشی به تجملات خاصی ندارد، ساده پوشی و ساده زیستی جزء بخشی از شخصیت اوست.
ورود مریلا زارعی به عرصه هنر
علاقه مریلا زارعی به هنر از کودکی و تحصیل در مدرسه علوی اسلامی به دلیل تشکیل جلسات نقد فیلم و سریال در آن شکل گرفت.
چهره مریلا زارعی برای اولین بار با فیلم "سلام سینما" ساخته محسن مخملباف (1373) بر روی پرده سینما نقش بست. او در سال 1374 در 21 سالگی در سریال «کاراگاه» بازی کرد و برای نخستین بار وارد قاب تلویزیون شد و همین سال تجربه بازی در سینما را با بازی در فیلم سینمایی «پاتک» بدست آورد.
درخشش مریلا زارعی در تلویزیون
مریلا زارعی با بازی در مجموعه تلویزیونی دبیرستان خضرا به کارگردانی اکبر خواجویی در سال 1375 بین مخاطبان تلویزیون شناخته شد و با مجموعه تلویزیونی هوای تازه (محمد رحمانیان) به شهرت قابل توجهی دست یافت.
شهرت مریلا زارعی در دنیای سینما
بازی در فیلم "دو زن" (تهمینه میلانی، 1377) را می توان به عنوان یکی از شانسهای بزرگ مریلا زارعی دانست. او با حضور در این فیلم سینمایی موفق به کسب تندیس بازیگری نقش مکمل از جشن خانه سینما شد.
پس از آن توانایی هایش را در "واکنش پنجم" (تهمینه میلانی، 1381) به رخ همگان کشید.
سرانجام با بازی کوتاه اما بسیار تاثیرگذارش در "سربازهای جمعه" (مسعود کیمیایی، 1382) مزد زحماتش را از بیست و دومین جشنواره فیلم فجر، هشتمین جشن خانه سینما و از نویسندگان و منتقدان دریافت کرد و اولین سیمرغ خود را برای نقش مکمل گرفت سپس سال 1392 برای بازی در «شیار 143» سیمرغ نقش اول زن را بدست آورد.
مریلا زارعی برای بازی در فیلم سینمایی دختر کاندید بهترین بازیگر نقش مکمل زن از سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر 94 شد و سیمرغ نقش اول زن را در جشنواره فجر 95 با فیلم «زیر سقف دودی» دریافت کرد.
مریلا زارعی در سریال جیران
جیران تازه ترین اثر حسن فتحی به تهیه کنندگی اسماعیل عفیفه است که روایت دلباختگی ناصرالدین شاه با بازی بهرام رادان به زنی به نام «جیران» با بازی پری ناز ایزدیار است. در این فیلم مریلا زارعی نقش مهد علیا، مادر شاه را ایفا می کند، زنی قدرتمند و سیاستمدار که در بازیهای سیاسی، نقش بسیار فعالی دارد.
قبل از مریلا زارعی قرار بود شبنم مقدمی ایفاگر نقش مهد علیا باشد اما با انصراف او از این سریال، مریلا زارعی نقش مهدعلیا را بر عهده گرفت. در این سریال بهرام رادان، پریناز ایزدیار، مریلا زارعی، امیرحسین فتحی، امیر جعفری، رویا تیموریان، مهدی پاکدل، رعنا آزادی ور، کتانه افشارنژاد، ستاره پسیانی، غزل شاکری و... به هنرمندی پرداختهاند.
مریلا زارعی در نوبت لیلی
نوبت لیلی سریالی به کارگردانی روحالله حجازی است که داستانی رازآلود و عاشقانه را در بستری خیالانگیز روایت میکند. در این سریال لیلی (پردیس احمدیه) از طریق کتابی مرموز در مییابد که او و خانوادهاش تاکنون در زمان و مکانهای بسیاری زیستهاند و اکنون او با رمزگشایی از کتاب و یافتن تابلوی ارزشمند نیاکانش باید انتخابی نماید که به تمام این زندگیهای زیسته معنا بدهد و ....
در این فیلم مریلا زارعی نقش مادر لیلی را ایفا کرده و سکانسی بی نظیر از بازی او در حال لالایی خواندن در فضای مجازی ویرال شده است. حمید فرخنژاد، مریلا زارعی، پردیس احمدیه، لادن مستوفی، محمدامین شعرباف، مهران غفوریان، گوهر خیراندیش، نادر فلاح، مسعود کرامتی، خسرو احمدی، فرزین محدث، علیرضا جعفری و... از بازیگران این سریال هستند.
مریلا زارعی در هناس
هِناس فیلمی به کارگردانی حسین دارابی و تهیهکنندگی محمدرضا شفاه است که در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد.
این فیلم تلاشهای عاشقانه زنی را برای بیرون کشیدن زندگیاش از تشویش و تلاطم را روایت می کند. در این فیلم مریلا زارعی نقش همسر شهید داریوش رضایی نژاد از دانشمندان شهید هستهای را ایفا می کند.
مریلا زارعی درباره نقش خود می گوید:
شهره پیرانی همسر شهید داریوش رضایی نژاد همیشه کنار من بود و لحظه لحظه برای نزدیک تر شدن به این نقش کمکم میکرد. این فیلم و این نقش امانتی بود نسبت به تمام همسران عزیزی که شرایط زندگی همچون شهره پیرانی را تجربه می کنند.
بهروز شعیبی، مریلا زارعی، وحید رهبانی، سولماز غنی، امین میری، علیرضا نایینی و کوثر حیدری (هنرپیشه خردسال) با هنرمندی سیاوش طهمورث در این فیلم ایفای نقش میکنند.
مریلا زارعی در مانکن
سریال مانکن به کارگردانی حسین سهیلیزاده، تهیهکنندگی ایرج محمدی و به قلم بابک کایدان در نمایش خانگی است که به نابرابری اقتصادی طبقههای مختلف جامعه و قیاس افراد توانمند نسبت به طبقهٔ کم درآمد جامعه میپردازد.
در این سریال مریلا زارعی در نقش «کتایون صوفیان» به خوبی ظاهر شده است، زنی سرمایهدار، بدجنس و منفوری که کینه چندین و چند سالهای از پسرعمویش دارد. بازی خوب و موجه مریلا زارعی در نقش «کتی» تماشاگر را کاملا تحت تاثیر احساسات خود مانند خشم، کینه و حقارت قرار میدهد.
در این سریال محمدرضا فروتن، مریلا زارعی، نازنین بیاتی، امیرحسین آرمان، فرزاد فرزین، لیندا کیانی، حسین پاکدل و الهام پاوه نژاد به هنرمندی پرداختهاند.
مریلا زارعی در فیلم شیار 143
شیار 143 فیلمی به کارگردانی و نویسندگی نرگس آبیار و تهیهکنندگی محمدحسین قاسمی و ابوذر پورمحمدی است که فیلمنامه آن" از خاطره ای با نام "شیار 143" از کتاب "تفحص" حمید داودآبادی اقتباس شدهاست.
مریلا زارعی در فیلم «شیار 143» نقش الفت مادر شهید را بازی کرده است، مادری که خیال میکند فرزندش یونس مفقود شده، اما تنها چند تکه استخوان و یک جمجمه از او بازمیگردد. او به خاطر بازی در این فیلم جوایز زیادی را از جمله سیمرغ بلورین جشنواره فجر و جایزه ویژه از سوی هیات داوران جشنواره 2014 آسیا - پاسیفیک را دریافت کرد.
مریلا زارعی، مهران احمدی،گلاره عباسی ، جواد عزتی ، یدالله شادمانی ، سامان صفاری ، حسام بیگدلو، زهرا مرادی ، محیا دهقانی ، علی نفیسی و...از بازیگران این فیلم بوده اند.
مریلا زارعی در فیلم سربازهای جمعه
سربازهای جمعه فیلمی به کارگردانی و نویسندگی مسعود کیمیایی وتهیهکنندگی مرتضی شایسته است که داستان چند سرباز را که یک روز جمعه به همراه گروهبان خود به شهر میآیند و حوادث پیش آمده برای آنها را به تصویر می کشد.
مریلا زارعی در این فیلم ایفاگر نقش نیر بوده است که برای بازی تقریبا 15 دقیقه ای در این فیلم برنده سیمرغ بهترین بازیگر مکمل زن در بیست و دومین جشنواره فیلم فجر (1382) شد.
بهرام رادان، سعید پیردوست، پولاد کیمیایی، محمدرضا فروتن، مریلا زارعی و... در این فیلم ایفای نقش نموده اند.
مریلا زارعی در زیر سقف دودی
زیر سقف دودی فیلمی به کارگردانی، نویسندگی و تهیهکنندگی پوران درخشنده است. این فیلم قصه زنی به نام شیرین با بازی درخشان مریلا زارعی را روایت می کند که در زندگی خانوادگی با فرزند و همسرش به تدریج دچار مشکل میشود، به دنبال پیدا کردن راهی برای ایجاد ارتباط با آنهاست، که موفق نمیشود و به بحران میرسد و... .
فرهاد اصلانی ، مریلا زارعی ، بهنوش طباطبایی، هوشنگ توکلی، مریم بوبانی ، هادی مرزبان، فریبا متخصص، شهرام حقیقت دوست و... از بازیگران این فیلم سینمایی هستند. مریلا زارعی برای بازی در این فیلم سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره فیلم فجر را در سال 1395 دریافت نمود.
در ادامه مروری بر کارنامه هنری خانم زارعی در سینما و تلویزیون خواهیم داشت.
فیلم های سینمایی مریلا زارعی
هناس :حسین دارابی ، 1400
کارو (فیلم 1398) :احمد مرادپور ، 1398
ایده اصلی:آزیتا موگویی، 1397
سوءتفاهم:احمدرضا معتمدی ، 1396
اسرافیل :آیدا پناهنده ، 1395
زیر سقف دودی:پوران درخشنده ، 1395
بادیگارد:ابراهیم حاتمی کیا ، 1394
دختر :رضا میرکریمی ، 1394
گیتا:مسعود مددی ، 1394
ماهی سیاه کوچولو:مجید اسماعیلی ، 1393
شیار 143:نرگس آبیار، 1392
چ:ابراهیم حاتمی کیا ، 1392
رژیم طلایی:رضا سبحانی ، 1391
همه چیز برای فروش:امیر حسین ثقفی ، 1391
هیس! دخترها فریاد نمیزنند:پوران درخشنده ، 1391
خرس:خسرو معصومی ، 1390
خوابم میآد:رضا عطاران ، 1390
جدایی نادر از سیمین:اصغر فرهادی ، 1389
گزارش یک جشن:ابراهیم حاتمیکیا ، 1389
دیگری:مهدی رحمانی ، 1388
کیفر:حسن فتحی ، 1388
نیش زنبور:حمیدرضا صلاحمند، 1388
یک اشتباه کوچولو:محسن دامادی ، 1387
درباره الی:اصغر فرهادی ، 1387
شیرین:عباس کیارستمی ، 1387
مدیوم:علی توکل نیا ، 1387
پریشانی:علی توکل نیا ، 1387
دعوت:ابراهیم حاتمی کیا ، 1386
خروس جنگی:مسعود اطیابی، 1386
آفتاب بر همه یکسان میتابد:عباس رافعی ، 1385
اخراجیها:مسعود ده نمکی، 1385
دستهای خالی:ابوالقاسم طالبی ، 1385
نصف مال من، نصف مال تو:وحید نیکخواه آزاد، 1385
زاگرس:محمدعلی نجفی ، 1384
حکم:مسعود کیمیایی ، 1383
مجردها :اصغر هاشمی ، 1383
زن زیادی :تهمینه میلانی ، 1383
سربازهای جمعه:مسعود کیمیایی ، 1382
معادله:ابراهیم وحیدزاده ، 1382
هم نفس:مهدی فخیمزاده، 1382
سیزده گربه روی شیروانی:علی عبدالعلیزاده ، 1381
واکنش پنجم :تهمینه میلانی ، 1381
تکیه بر باد:داریوش فرهنگ ، 1379
دو زن:تهمینه میلانی ، 1377
زن شرقی:رامبد لطفی ، 1376
روی خط مرگ :شفیع آقامحمدیان ، 1375
پاتک:علی اصغر شادروان ، 1374
سریال های تلویزیونی مریلا زارعی
کلاه پهلوی :سید ضیاءالدین دری، 1391
هم نفس:مهدی فخیمزاده ، 1382
دریاییها :سیروس مقدم ، 1381
پلیس جوان:سیروس مقدم ، 1380
بازگشت به زندگی:سید احمد سید پایداری ، 1379
زمان شوریدگی:محمدعلی نجفی، 1378
ولایت عشق:مهدی فخیم زاده، 1376
فردا دیر است:حسن فتحی ، 1376
شنهای کف رودخانه:یوسف سید مهدوی ، 1376
کهنهسوار:اکبر خواجویی ، 1376
هوای تازه :حسن فتحی، 1375
دبیرستان خضراء :اکبر خواجویی، 1375
جهان وارونه :بهمن زرینپور، 1374
مهر خوبان:یوسف سید مهدوی ، 1374
کارآگاه :حسن هدایت ، 1374
مریلا زارعی در شبکه نمایش خانگی
نوبت لیلی:روحالله حجازی، 1400
جیران:حسن فتحی ، 1400
مانکن :حسین سهیلیزاده ، 1398
جوایز و افتخارات مریلا زارعی
دریافت تندیس حافظ بهترین بازیگر زن درام تلویزیونی از بیستمین جشن حافظ برای سریال شبکه خانگی «مانکن» در سال 1399
برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره فیلم فجر برای فیلم «زیر سقف دودی» در سال 1395
برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره فیلم فجر قم برای فیلم سینمایی «شیار143» در سال 1392
برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره فیلم فجر مشهد برای فیلم «شیار143» در سال 1392
برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از سی و دومین جشنواره فیلم فجر «شیار143» در سال 1392
تندیس بازیگر نقش مکمل زن از جشن خانه سینما برای فیلم «درباره الی» در سال 1389
دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن در بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر برای «کیفر» در سال 1388
برنده لوح زرین بهترین بازیگر زن برای بازی در فیلم «سربازهای جمعه» در سال 1383
برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای بازی در فیلم «سربازهای جمعه» در سال 1383
برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای بازی در فیلم «سربازهای جمعه» در سال 1382
تندیس بهترین بازیگر زن تلویزیون در سال 1381
تقدیر برای حضور در سریال «ولایت عشق» در سال 1380
برنده تندیس بازیگر نقش مکمل زن از جشن خانه سینما برای فیلم «دو زن» در سال 1378