-
تاریخ انتشار: 1398/10/05 06:33
جذب گردشگر با خوردن جسد؛
کد خبر: 3486

تصاویر عجیب از مردم قبیله دورافتاده ای که آدمخوارند + عکس و جزئیات بیشتر

تصاویری از مردمِ کُرووایی که در پاپوآی غربی در اندونزی زندگی می‌کنند، مردانِ تقریباً برهنه را در حالی نشان می‌دهد که از حشرات تغذیه می‌کنند و خانه‌های بدویِ درختی‌شان را تعمیر می‌کنند.

به گزارش خبرنگار رصد ورزشی و به نقل از فرارو | یک عکاسِ ماجراجو اخیراً تصاویری دیدنی از یک قبیله دورافتاده در اندونزی ثبت کرده که تا دهه ۱۹۷۰ هیچ تماسی با جهانِ خارج نداشتند.

تصاویری از مردمِ کُرووایی که در پاپوآی غربی در اندونزی زندگی می‌کنند، مردانِ تقریباً برهنه را در حالی نشان می‌دهد که از حشرات تغذیه می‌کنند و خانه‌های بدویِ درختی‌شان را تعمیر می‌کنند.
 
از زمان اکتشافِ این قبیله همواره شایعه‌هایی در مورد آدمخواری افرادی که روی درختان زندگی می‌کنند، وجود داشته است. اعضای قبیله همین امروز نیز وقتی بازدیدکنندگان غربی از آن‌ها درباره آدمخوار بودنشان سؤال می‌کنند؛ این گفته‌ها را تأیید می‌کنند و به وجودِ چنین داستان‌هایی دامن می‌زنند؛ اما واقعیت این است که شواهد بسیار کمی وجود دارد که بتواند خوردنِ گوشتِ انسان توسط ساکنان این قبیله را تأیید کند.

OakHNJPIluIq

نخستین ارتباطِ ثبت‌شده افراد این قبیله با دنیای بیرون به سال ۱۹۷۴ باز می‌گردد که یک گروه از دانشمندان آن‌ها را کشف کردند. بعد از این مواجه بود که یک خبرنگار استرالیایی ادعا کرد افراد این قبیله آدخوار هستند، اما این مسئله هنوز بحث‌برانگیز است.
G9Zn5todKst1
کرووایی‌ها که زمانی در خانه‌های درختیِ اشتراکی در بالاترین نقطه جنگل زندگی می‌کردند، اکنون به زندگی روستایی روی آورده‌اند. در پی ساختِ سریالِ سیاره انسانی توسطِ بی‌بی‌سی در سال ۲۰۱۱، سال گذشته بی‌بی‌سی مستند دیگری درباره مردمان کرووایی ساخت که طی آن یکی از گاف‌های این خبرگزاری رونمایی شد. در سریال سیاره انسانی خانه‌های درختی‌ای نمایش داده می‌شود که مردمِ کرووایی به داخل آن می‌روند که در این مستند به این خانه‌ها به عنوانِ خانه‌هایِ واقعی افراد قبیله اشاره می‌شود.
0QQOAPjK86xI
اما در مستند بعدی با عنوانِ «دو سال از زندگیِ من با مردم قبیله» که ویل میلارد مجری آن است، مردمِ کرووایی به او می‌گویند: «این خانه‌های درختی خانه‌های ما نیستند» و «برای فیلم سرهم‌بندی شده‌اند.»
MnzWWNKhy0wn
میلارد در آن زمان گفت: «آنچه در ورود به منطقه کرووایی فهمیدم این بود که درحقیقت در مکان‌هایی که بیشتر با بیرون در تماس است و قابل دسترس‌تر است، چیزی شبیه اقتصاد گردشگریِ کرووایی در جریان است و مردم نمایش‌هایی برای جذب گردشگرانِ ثروتمند اجرا می‌کنند.»
AiwDUaByeUKK
بعد از آن بی‌بی‌سی با انتشار بیانیه‌ای گفت: «این سریال با نمایشِ مخدوشِ واقعیتِ زندگیِ مردمِ کرووایی، که اکنون در حدود ۳۰۰۰ نفر هستند، استاندارد‌های سردبیری را نقض کرده است.»
ssQE3YQszO9F
مشخص شد که افراد قبیله در ازای دریافت مبالغی پول برای نمایش در مقابل دوربین و زندگی در خانه‌های درختی برهنه شده بودند، درحالیکه در واقعیت اینطور زندگی نمی‌کردند.

اما تصاویرِ اخیر توسط یک عکاسِ خبریِ ۴۱ سالۀ ایتالیایی، «Gianluca Chiodini» ثبت شده است که روز‌ها و شب‌ها را با آن‌ها در جنگل‌های بارانی گذرانده است.
fE62cVnl6j8h
این عکاس گفته است: «کرووایی‌ها در قلبِ جنگل‌های بارانی زندگی می‌کنند؛ جاییکه هنوز به دنیای مدرن دسترسی وجود ندارد و برای همین آن‌ها هنوز سنت‌های بسیار قدیمی خود را حفظ کرده‌اند.
GcF6e6B4IgTl
نخستین مواجه این افراد با دنیای بیرونی به سال ۱۹۷۴ باز می‌گردد و تا آن زمان افراد قبیله اصلاً از وجود انسان‌های دیگر روی سیاره زمین خبر نداشتند.»
aPUtmujT5PJj
مردم کرووایی به بسیاری از درمان‌های مدرنِ پزشکی دسترسی ندارند و هنوز بیماری‌ها را با گیاهان درمان می‌کنند؛ برای همین آمار مرگ و میر در آن‌ها بالاست.
khLqHqjETqqM
مردم قبیله فکر می‌کنند مرگ توسط «خاخوئا» یا شیاطین رخ می‌دهد که می‌خواهند شکلی انسانی بگیرند.

برخی می‌گویند جسدِ هر فردی که توسط یک «شیطان» کشته می‌شود، توسط بقیه اعضای قبیله خورده می‌شود تا بقیه افراد در امان باشند؛ البته این ادعا هنوز بحث‌برانگیز است.
H6UsEFArBC2J
برخی از انسان‌شناسان معتقدند مردمِ قبیله این داستان‌های ساختگی را خلق کرده‌اند تا گردشگران را جذب کنند.


کپی لینک کوتاه خبر: https://rasadvarzeshi.com/d/3nx9x4