به گزارش رصد ورزشی: ترکیب تیم ملی ایران مقابل عراق مشخص شد.تیم ملی ایران در دومین دیدار خود در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر به مصاف عراق میرود.
تیم ملی ایران در بازی اول به دلیل ابتلا دراگان اسکوچیچ و وحید هاشمیان، سرمربی و مربی خودش را در اختیار نداشت. ایران در حالی به مصاف عراق میرود که اسکوچیچ تصمیم دارد تیم ملی را با ترکیبی متفاوت نسبت به بازی اول راهی میدان کند.
ترکیب احتمالی ایران مقابل عراق به شرح زیر است:
علیرضا بیرانوند، میلاد محمدی، شجاع خلیلزاده، حسین کنعانیزادگان، صادق محرمی، احمد نوراللهی، وحید امیری، علی قلیزاده، علیرضا جهانبخش، سردار آزمون و مهدی طارمی
ساعت بازیهای گروه اول انتخابی جام جهانی در منطقه آسیا
کره جنوبی – لبنان ۱۵.۳۰
سوریه – امارات ۲۰.۳۰
عراق – ایران ۲۲.۳۰
تیم ملی فوتبال ایران در دومین بازی از مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به مصاف عراق، یکی از دو رقیب جدی اش در این گروه میرود. ایران بازی نخست را در ورزشگاه آزادی با برتری یک بر صفر برابر سوریه به پایان رساند.
ایران باید فردا، سه شنبه ۱۶ شهریور و از ساعت ۲۲.۳۰ به وقت تهران در قطر به مصاف عراق برود. این بازی برای شاگردان دراگان اسکوچیچ اهمیت زیادی دارد، چون پیروزی در آن نه تنها عراق را در جدول رده بندی عقب نگه دارد بلکه صدرنشینی تیم ملی را هم در گروه نخست انتخابی قطعی میکند. سه شنبه البته به غیر از این بازی، ۲ بازی دیگر هم در این گروه برگزار میشود.
فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) اسامی داوران دیدار عراق و ایران در مسابقات مرحله نهایی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را اعلام کرد.
بر این اساس ماء نینگ از چین قضاوت این مسابقه را برعهده خواهد داشت. همچنین شی ژانگ و کائو یی دو هموطن او نینگ را در امر قضاوت کمک خواهند کرد. داور چهارم بازی هم یک چینی دیگر به نام ژانگ لی است.
رشید الدوساری از کشور قطر نماینده مسابقه خواهد بود و سیدعبدالکریم حسین از اردن ناظر داوری بازی معرفی شده است.
تیمهای ملی فوتبال ایران و عراق تاکنون ۲۹ بار در مقابل یکدیگر قرار گرفتهاند که حاصل این بازی ها، ١۶ پیروزی برای ایران، ۶ پیروزی برای عراق و ۷ تساوی بودهاست.
در این بازیها جمعاً ۵۹ گل به ثمر رسیدهاست که سهم تیم ایران ۳۸ گل و سهم تیم عراق ۲۱ گل است
اولین بازی
دو تیم ایران و عراق در تاریخ ۱۱ خرداد ۱۳۴۱ در یک بازی دوستانه برای اولین بار به مصاف هم رفتند که نتیجهای بهتر از تساوی یک بر یک عاید دو تیم نشد. این دو تیم دو روز بعد یعنی ۱۳ خرداد مجدد به دیدار هم رفتند که اینبار تیم عراق موفق شد ایران را با نتیجه ۲ بر ۱ شکست بدهد و اولین برد در تاریخ دیدارهای دو تیم به نام خود ثبت کند.
بهترین برد ایران در برابر عراق کسب نتیجه ۴ بر صفر است که در سال ۱۳۴۲ حاصل شدهاست. همچنین ایران در سال ۱۳۵۱ با نتیجه ۳ بر ۰ تیم عراق را مغلوب کردهاست. بهترین برد عراق در برابر ایران کسب نتیجه ۲ بر ۱ میباشد که سه مرتبه اتفاق افتاده است.
فاصله بین بردها
بیشترین فاصلهای که بین دو برد تیم عراق افتادهاست ۸ بازی میباشد. (۶ برد برای ایران و ۲ مساوی) که این اتفاق در دو مقطع تکرار شده است
بیشترین فاصلهای که بین دو برد ایران افتادهاست ۴ بازی میباشد. (۲ برد برای عراق و ۲ مساوی).
در تاریخ بازیهای این دو تیم ایران یکبار در ۵ بازی متوالی و بار دیگر در ۴ بازی موفق به شکست دادن تیم عراق شدهاست و عراق نیز یک مرتبه توانسته در ۲ بازی پیاپی بر ایران غلبه کند.
گلزنان
کلا ۲۶ بازیکن ایرانی با پیراهن تیم ملی ایران موفق به زدن گل به تیم عراق شدهاند که علی دایی با زدن ۴ گل بهترین گلزن ایران در تاریخ جدالهای تیم ملی ایران و تیم ملی عراق میباشد. علی دایی در چهار بازی متوالی بین ایران و عراق موفق به گلزنی شدهاست
برای تیم عراق نیز ۱۹ بازیکن مختلف گلزنی کردهاند که یونس محمود با زدن دو گل بهترین گلزن عراقیها در مصاف با تیم ایران است
گلزنان تیم ملی ایران
۴ گل: علی دایی
۳ گل: حمید شیرزادگان – حسین کلانی – سردار آزمون
۲ گل: علی کریمی – حسن روشن – پرویز کوزهکنانی
۱ گل: احمد نوراللهی – مرتضی پورعلی گنجی – رضا قوچاننژاد – غلامرضا رضایی – ایمان مبعلی – جلال حسینی
محمد غلامی – حسین بادامکی – هاشم بیکزاده – شیث رضایی – مهدی رجبزاده
جواد نکونام – آرش برهانی – مهدی مهدویکیا – ناصر نورایی – علیرضا خورشیدی
پرویز قلیچخانی – اکبر افتخاری – مصطفی عرب