جام جهانی نوجوانان ۲۰۲۶؛ باز هم خبری از داوران ایرانی نیست

پنج کشور آسیایی در فهرست داوران جام جهانی نوجوانان قطر نماینده دارند، اما نامی از داوران و کمک‌داوران ایران دیده نمی‌شود.
جام جهانی نوجوانان ۲۰۲۶؛ باز هم خبری از داوران ایرانی نیست

به گزارش رصدورزشی:

فیفا اسامی داوران جام جهانی زیر 17 سال 2026 قطر را اعلام کرد و داوری ایران بار دیگر از حضور در یک تورنمنت جهانی بازماند. در فهرست 81 نفره این مسابقات که شامل 27 داور و 54 کمک‌داور از 36 فدراسیون است، هیچ نماینده‌ای از ایران حضور ندارد.

سهم کنفدراسیون فوتبال آسیا در این فهرست، پنج داور و 10 کمک‌داور است. عربستان، قطر، امارات، چین و ازبکستان هر کدام با یک داور و دو کمک‌داور در مسابقات حاضر خواهند بود تا مجموع نمایندگان آسیا به 15 نفر برسد.

محمد سامی الاسماعیل از عربستان، عبدالهادی الاسمر الرویلی از قطر، احمد درویش از امارات، دو جیانشین از چین و عسکر نجف‌علی‌اف از ازبکستان، پنج داور آسیایی منتخب فیفا هستند. در بخش کمک‌داوران نیز سهمیه‌های آسیا به همین پنج کشور رسیده و نام ایران در هیچ‌یک از دو بخش دیده نمی‌شود.

این غیبت در حالی رقم خورده که فدراسیون فوتبال ایران در فهرست داوران، کمک‌داوران و داوران ویدئویی جام جهانی 2026 بزرگسالان نیز نماینده‌ای نداشت.
همیت غیبت در جام جهانی نوجوانان از آن جهت است که فیفا این رقابت‌ها را فرصتی برای پرورش نسل آینده داوران بین‌المللی می‌داند. کولینا و بوساکا نیز در توضیح انتخاب‌ها، بر شناسایی داوران آینده‌دار و آماده کردن آنها برای قضاوت در بالاترین سطح فوتبال تأکید کرده‌اند. با این حال، داوری ایران در این فرصت جهانی برای کسب تجربه نیز سهمی ندارد.

جام جهانی نوجوانان قطر از 19 نوامبر تا 13 دسامبر با حضور 48 تیم و برگزاری 104 مسابقه برگزار خواهد شد. دیدارها در مجموعه اسپایر انجام می‌شوند و ورزشگاه بین‌المللی خلیفه میزبان فینال خواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا