مجلل در یک‌قدمی مدال؛ صعود نماینده ایران به فینال روئینگ

فاطمه مجلل با کسب رتبه دوم در مرحله مقدماتی تک‌نفره سنگین‌وزن زنان، جواز حضور در فینال روئینگ بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ را به دست آورد.
مجلل در یک‌قدمی مدال؛ صعود نماینده ایران به فینال روئینگ

به گزارش رصدورزشی:  رقابت‌های روئینگ بازی‌های آسیایی ناگویا 2026 از امروز چهارشنبه یکم مهرماه در ورزشگاه ناکاراگویا آغاز شد و نماینده ایران در ماده تک‌نفره سنگین‌وزن زنان به رقابت پرداخت.

مجلل در جایگاه دوم ایستاد

فاطمه مجلل در گروه دوم مرحله مقدماتی از ساعت 14:10 به مصاف حریفانی از فیلیپین و ازبکستان رفت و برای رسیدن به فینال تلاش کرد.

ملی‌پوش روئینگ ایران در پایان این رقابت با ثبت زمان 8:20.29 در جایگاه دوم گروه خود قرار گرفت و موفق شد به فینال این ماده راه پیدا کند. ورزشکار ازبکستان نیز با زمان 7:49.99 رتبه نخست گروه را به خود اختصاص داد.

رقابت برای مدال در روز پنجشنبه

با صعود مجلل، نماینده ایران حالا باید در مرحله نهایی برای کسب مدال بازی‌های آسیایی ناگویا رقابت کند. فینال ماده تک‌نفره سنگین‌وزن زنان روز پنجشنبه دوم مهرماه برگزار خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا