-
تاریخ انتشار: 1401/05/30 01:22
کتایون ریاحی | همسر کتایون ریاحی | ازدواج کتایون ریاحی
کد خبر: 25505

گریه های جگر سوز کتایون ریاحی در فضای عمومی | فاش شدن راز کتایون ریاحی حالش را بد کرد

کتایون ریاحی بازیگر مطرح کشورمان با انتشار این ویدیو در فضای مجازی خبر از زیارتش از مشهد مقدس داد

کتایون ریاحی بازیگر مطرح و دوست داشتنی کشورمان که در تاریخ 10 دز ماه 1340 در تهران متولد شده است. کتایون ریاحی فارغ التحصیل رشته ادبیات و مردم شناسی می باشد. کتایون ریاحی با بازی در سریال پس از باران به شهرت رسید و بعد از بازی در سریال یوسف پیامبر کلا از دنیای بازیگری کناره گیری کرد. وی در این سریال نقش زلیخاه را بازی کرد. کتایون ریاحی به تازگی با انتشار خبری مبنی بر تعرض یکی از کارگردان های ایرانی به ایشان در 25 سال گذشته حواشی زیادی را برای خود و سینمای ایران ساخت.

بیوگرافی کتایون ریاحی

چکیده ای از بیوگرافی کتایون ریاحی:

نام اصلی: کتایون ریاحی

زمینه فعالیت: سینما و تلویزیون

تولد: ۱۰ دی ۱۳۴۰ تهران

والدین: اردشیر ریاحی

گیتی ریاحی

ملیت: ایرانی

پیشه: هنرپیشه، نویسنده، تهیه‌کننده

سال‌های فعالیت: ۱۳۶۵-اکنون

همسر(ها): فرشید رحیمیان (طلاق)

مسعود بهبهانی 

فرزندان: پوریا رحیمیان 

کتایون ریاحی متولد ۱۰ دی۱۳۴۰، هنرپیشه سینما و تلویزیون است. کتایون ریاحی کارشناس ادبیات و انسان شناسی است. پدر و مادر وی شیرازی -گیلانی تبار هستند. پدر وی اردشیر ریاحی پزشک ارتوپد و مادرش گیتی ریاحی طراح لباس می باشد. کتایون ریاحی خواهر علیرضا ریاحی از دیگر بازیگران سینما در ایران است.

از 16 سالگی هم درس می خوانده و هم به عنوان معلم حق‌ التدریس در آموزش و پرورش تدریس میکرد و همچنین در کنار آن در یک تولیدی لباس نوزاد هم کار می کرده است.

کتایون ریاحی کار خود را با نویسندگی برای کودکان آغاز کرد و اولین بار در فیلم «خبرچین» جلوی دوربین سینما رفت اما این فیلم با مشکل مواجه شد و در نیمه‌راه متوقف شد. او برای دومین حضور خود در سینما برای فیلم «پاییزان» انتخاب شد اما این فیلم هم موفق نبود و  نتوانست استعداد خود را شکوفا کند. 

کتایون ریاحی پس از چند تجربه ناموفق در فیلم «پدرسالار» در کنار بازیگرانی  همچون محمدعلی کشاورز، حمیده خیرآبادی، خسرو شجاع زاده، سیامک اطلسی، جمیله شیخی، کمند امیرسلیمانی و ...  در سال ۱۳۷۴ حضور پیدا کرد و توانست نظر مخاطبان را به خود جلب کند و به محبوبیت برسد.

کتایون ریاحی

بازی کتایون ریاحی در سریال پس از باران توانست وی را به شهرت برساند. 

کتایون ریاحی  پس از ۵ سال دوری از سینما در سال ۱۳۸۰ در فیلم «شام آخر» به کارگردانی فریدون جیرانی حضور پیدا کرد و مهم‌ترین بازی دوران بازیگری خود را به معرض نمایش گذاشت و برای بازی در همین فیلم نامزد جایزهٔ بهترین بازی نقش اول زن از بیستمین جشنواره فیلم فجر شد. 

اوج هنرمندی کتایون ریاحی در آخرین تجربه بازیگری اش با سریال یوسف پیامبر در سال 88 و نقش زلیخا بود که به شدت مورد توجه قرار گرفت.

کناره‌گیری کتایون ریاحی از بازیگری:

آخرین بازی او در سریال یوسف پیامبر در نقش زلیخا بود. کتایون ریاحی در خرداد ۱۳۸۸ طی یادداشتی به سایت سیمافیلم، کناره‌گیری خود از دنیای بازیگری را اعلام کرد.

فرج‌الله سلحشور کارگردان سریال یوسف پیامبر در گفتگویی در این مورد گفت: خانم ریاحی پس از سریال یوسف پیامبر گفت دیگر نمی‌توانم فضاهای موجود سینما را تحمل کنم و از حرفه بازیگری کناره‌گیری کرد. چون در فیلم حضرت یوسف مسائل معنوی، آرامش، احترام، حیا و حجاب مطرح بود و وی نمی‌توانست صحنه‌های دیگر را تحمل کند، گفت: دیگر نمی‌خواهم کار کنم و می‌خواهم شیرینی سریال یوسف پیامبر در ذائقه من بماند. 

کتایون ریاحی پس از مدت‌ها در سه شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۵، با برنامه خندوانه رامبد جوان به تلویزیون برمی گردد و اعلام می‌کند که می‌تواند کار خود را مجدداً، ادامه دهد.

کتایون ریاحی

ازدواج و طلاق کتایون ریاحی:

کتایون ریاحی قبل از شروع بازیگری با فرشید رحیمیان ازدواج کرد و از وی صاحب یک فرزند به اسم پوریا می باشد که موسیقیدان و دارای تحصیلات آکادمیک در زمینه موسیقی است و اولین آلبوم بی کلام خود را با نام پژواک سکوت به نفع بنیاد نیکوکاری کیش مهر کتایون ساخته است،این زندگی در نهایت به جدایی و طلاق انجامید.

کتایون ریاحی در دومین تجربه خود با مسعود بهبهانی همسر فعلی اش ازدواج کرد، همسرش از سهام داران اصلی شرکت اویل ورد آمریکا است.

بنیاد خیریه کمک کتایون ریاحی:

کتایون ریاحی همواره به انجام فعالیت های انسان دوستانه در جهت تعالی اهداف بشری توجه ویژه ای داشته است تا اینکه صبح روز پنج شنبه سوم اسفندماه 1391 طی مراسمی رسمی نخستین بنیاد نیکوکاری در جزیره کیش آغاز به کار کرد بنیادی که کیش مهر کتایون نامیده شد و به اختصار کمک نام گرفت.

این بنیاد مختص کودکان ناشنواست فعالیت اصلی این بنیاد برای بچه های ناشنوای مادرزادی است که با یک عمل جراحی کاشت حلزونی، شنوایی خود را به دست می آورند.

کتایون ریاحی

ماجرای حضور کتایون ریاحی در کنسرت ابی:

در فروردین 1392 تصاویری از کنسرت ابی  منتشر شد که یک خانم بدون حجاب در روی صحنه در کنار ابی حضور داشت که به دلیل شباهت زیادی که به کتایون ریاحی داشت مردم گمان کردند که وی است و همچنین مرحوم فرج‌ الله سلحشور و برخی مسئولان فرهنگی خواستار برخورد شدید با وی شدند، اما در نهایت مشخص شد آن شخص مهشید برومند همسر ابی بوده است !

روایت کتایون ریاحی از تعرض سعید پورصمیمی به او:

کتایون ریاحی در صفحه اینستاگرام خود با یک تصویر از خود، یکی از بازیگران مرد را که این روزها در جشنواره کن حضور دارد را در دسته سینماگران متجاوز قرار داد و نوشت:

کتایون ریاحی

«این عکس مربوط به بیست و پنج سال پیش است.

من توسط همکاران خودم و در خانه سینما به اتهامات واهی بازجویی و مواخذه شدم. آقای ........ که در نقش بازجو وارد شده بود با سوء استفاده از موقعیت خود به من تعرض کرد. روزگار سختی بود و من هیچ نگفتم. هنوز پس از ۲۵ سال روح و روانم از این حادثه تلخ التیام نیافته و آزرده است.

به یاد داشته باشیم اگر ثروت، شهرت و قدرت مهار نشود، اگر اخلاق و قانون اقتدار نداشته باشند، این فساد است که همه جا با قلدری حکومت می کند.»

نویسندگی

خانم ریاحی در سال 1393 دو کتاب منتشر کرد ، اولی بنام «یک پنجره برای من» با طرح جلید از عباس کیارستمی و شامل هشت نمایشنامه بود

کتاب دوم ایشان نیز یک داستان کودکانه با عنوان «ماهی قرمز کوچولو» از سوی انتشارا شمع و مه به بازار آمده است

کتایون ریاحی

تصمیم به خودکشی

یک روز تاریک، تلخ و سیاهِ جور و ستم در اسفند 95 ، تصمیم گرفتم جلوی قوه‌ی قضاییه خودسوزی کنم …

از چندنفری که می ‌دانستند، تنها افشین یداللهی دست‌ بکار شد، مثل همیشه، همچون یک فرشته ، مرا واداشت بمانم و چند روز بعد خودش رفت

اکنون هستم، ماندم و پیروز شدم و همچنان با شجاعت هستم …

کار سینمایی

● دعوت – 1387

● شیرین – 1387 

● تارا و تب توت فرنگی – 1382

● این زن حرف نمی‌ زند – 1381

● بانوی من – 1381

● جایی دیگر – 1381

● شام آخر – 1380

● لاک‌ پشت – 1375

● ماه مهربان – 1374

● قافله – 1371

● تماس شیطانی – 1371

● حکایت آن مرد خوشبخت – 1369

● آپارتمان شماره 13 – 1369

● کشتی آنجلیکا – 1367

● آخرین لحظه – 1367

● غریبه – 1366

● خبرچین – 1366

● پاییزان – 1366 

کتایون ریاحی

کار تلویزیونی

● یوسف پیامبر – 1387 – 1383

● مرده متحرک – 1384

● عروج – 1381

● شب دهم – 1380

● روشن‌ تر از خاموشی – 1381

● پس از باران – 1379

● روزهای زندگی – 1378

● خبرنگار خارجی – 1377

● فردا دیر است – 1377

● شرکت – 1377

● بازگشت پرستوها – 1376

● صدای صنوبر – 1376

● پهلوانان نمی‌ میرند – 1374

● شیخ مفید – 1374

● عاطفه – 1373

● پدرسالار – 1372

● همسایه‌ ها – 1372

● دردسر – 1371

● سایه همسایه – 1364


کپی لینک کوتاه خبر: https://rasadvarzeshi.com/d/2ayqak