عکس هایی از بهرام رادان و دختر خارجی در لباس عروس منتشر شد که ماجرای انتشار این عکس ها از بهرام رادان را در ادامه میخوانید.
با پیگیری های خبرنگار ما معلوم شد این عکس مربوط به فیلم سینمایی پولاریس به کارگردانی سودابه مرادیان است که در کالیفرنیا آمریکا فیلمبرداری شده است و بازیگرانی همچون رویا تیموریان ،
مک لاگلن، آلیشیا بچلدا ،الیزابت رم، کویی رایان و … نیز در این فیلم به ایفای نقش پرداختند. داستان در مورد یک دختر عکاس است که در جنگ های افغانستان و عراق حضور داشته است و در حال حاضر دچار اختلالات روانی شده است.
بهرام رادان در یک مصاحبهای اختصاصی که با مجله زندگی ایدهآل انجام داده است گفته: « به نظر من تشکیل خانواده دادن، یکی از مهمترین کارهاست. مثل این است که شما میخواهید بروید یک ساختمان بسازید، این ساختمان احتیاج به دانش و تجربه دارد، نیاز به پول و مهارت، زمین مناسب و فصل خاص دارد. این ساختمان اینجا اسم خانواده میگیرد. آجرهای آن از موجودات زنده تشکیل شدهاند؛ بنابراین خیلی مسئولیتپذیری بالاتری لازم دارد. در مورد خودم میگویم روزی که چنین مسئولیتی را بپذیرم، باید به جایگاهی رسیده باشم که بتوانم یک زندگی سالم تشکیل دهم.»
در ادامه این مصاحبه بهرام رادان می گوید: «هیچ وقت برایم پیش نیامده که گوشهای از ذهنم را به ازدواج اختصاص دهم. منظورم این است که قطعا به عنوان یک مرد ۳۶ ساله به ازدواج فکر میکنم اما هنوز موضوع آنقدر جدی نشده که بروم زیرساختهای زندگیام را آماده کنم که بتوانم ازدواج کنم اما در نهایت همیشه طرفدار یک زندگی سالم خانوادگی بوده و هستم. امیدوارم ازدواج متفاوت و پرسروصدایی داشته باشم.» رادان درست میگوید آنقدر چنین سوپراستارهایی پرمشغله هستند که نمیتوانند به این راحتیها بخشی از ذهنشان را به ازدواج اختصاص دهند، معمولا نظم شخصی، چیزی است که در زندگی هنرمندها کم پیدا میشود؛ آنها نه ساعت کار ثابت دارند و نه ساعت فراغت معین. تمام برنامه زندگیشان موکول به این است که کدام کارگردان و برای چه فیلمی و در چه مکانی آنها را دعوت به همکاری کند. مثلا گاهی برای یک فیلم مجبور میشوند ماهها از خانه و زندگی دور باشند و در شهری دیگر به کار بپردازند که مسلما زندگی زناشویی با چنین افرادی چندان کار راحتی نخواهد بود. خود این چهرهها نیز با آگاهی به این موضوع کمتر فکر ازدواج به سرشان میزند و ترجیح میدهند تنها باشند تا دیگر نیاز نباشد برای نظم کاریشان به کسی جواب پس دهند. تا جایی که خیلی از آنها ترجیح میدهند که این روند زندگی فقط به دوش خودشان تنها باشد.
بهرام رادان همچنین میگوید:« بعضیها میگویند ازدواج پیش میآید و قابل پیشبینی نیست؛ به نظرم این عقیده کاملا سادهانگارانه است و کسانی که با این مثل ازدواج میکنند کار درستی انجام نمیدهند.» میتوان گفت که در این روزگار هر جوان دارای تفکر، بینش و تحصیلکردهای چنین اعتقادی دارد و این سوپراستارهای ما نیز از این ماجرا جدا نیستند، به هر صورت کسی که برایش مهم باشد که ازدواج موفقی داشته باشد باید هنگام انتخاب همسر وسواسهای زیادی به خرج دهد و گاهی همین وسواسهای زیاد باعث می شود که سن ازدواج کمی بالا رود.
رادان در صفحه توئیتر خود قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان در کنگره آمریکا را به اندازهٔ لغو بردهداری یک رویداد تاریخی قلمداد کرد اما پس از چند روز، طی فشارهای امنیتی موجود، احضاریهها و چاپ مداوم مطالبی بر علیه وی در روزنامه کیهان، مجبور به نوشتن نامهای خطاب به مدیرمسئول روزنامه کیهان شد و توئیت خود را نیز حذف کرد. پس از این بسیاری عامل نامه فرستادن وی خطاب به کیهان را تشدید فشارهای امنیتی دانستند