به گزارش رصدورزشی: سایت ترک زبان «چندنامه» در مطلبی مفصل به زندگینامه و فعالیت های رسانه ای، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی حمیدرضا اسکندری، مالک هلدینگ پارسینه پرداخته است.
سایت ترک زبان «چندنامه» در مطلبی مفصل به زندگینامه و فعالیت های رسانه ای، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی حمیدرضا اسکندری، مالک هلدینگ پارسینه پرداخته است. این سایت ترک زبان در یادداشت خود نوشته است:
حمیدرضا اسکندری، فعال رسانهای، کارآفرین و مالک پایگاه خبری-تحلیلی پارسینه در ایران است. او در طول سالهای اخیر به خاطر سالها تجربه از ماهیت کارکرد رسانهها و و به خاطر نفوذ خود توانسته نقش بیبدیلی در پیشبرد امور رسانهای داشته باشد. اسکندری نه شغل دولتی دارد و نه وابسته به نهاد و ارگانی است. خودش میگوید به معنای واقعی کلمه، یک شخصیت رسانهای است.
حمیدرضا اسکندری در ۶ مهر ۱۳۴۴ در قائم شهر در خانوادهای مرفه بهدنیا آمد. پدرش شهردار جویبار و بهشهر بود و از کودکی به کارهای فرهنگی علاقه داشت. وی در سن ۱۴ سالگی در کنار تحصیل در مدرسه، خبرنگار روزنامه «کایر» در قائم شهر نیز بود. پس از مدتی به دلیل علاقهای که به روزنامهنگاری داشت، روزنامه «افتخار» را تاسیس کرد، سپس مدیرمسئول روزنامه «راه مردم» شد و پس از مدتی سهام این روزنامه را نیز خرید.
اسکندری موسس و صاحب امتیاز پایگاههای خبری-تحلیلی «صبح تهران»، «صبا ایران»، «اقتصاد وطن» ، «اطلس خبر»، «اقتصاد ایران آنلاین» است. به این لیست طولانی میتوان سردبیری اقتصادی و اجتماعی پایگاههای خبری-تحلیلی «تابناک» و «انتخاب» نیز اضافه کرد. وی مالک پایگاه خبری-تحلیلی «پارسینه» بوده و در فضای شبکههای اجتماعی بیش از ۳۰۰ کانال تاسیس کرده است که حدود ۱۲ میلیون عضو دارند.
اسکندری در برنامه «آقای رئیسجمهور» که در قالب پایگاه خبری-تحلیلی پارسینه تهیه میشود با بسیاری از نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ در ایران و چهرههای شاخص سیاسی به بحث و گفتوگو پرداخته است.
اسکندری در حرفه استارتاپ و اپلیکشنهای خبری با چندین میلیون عضو و کاربر جز افراد قدرتمندی است که نمیتوان او را نادیده گرفت. او همچنین اپهای خبری «پارسی خبر»، «شورای پنجم»، «مدیران اقتصادی»، «پارسی خبر کانادا»، «اخبار ترکیه» و «پارسی خبر گرجستان» را بنا نهاده است.
حمیدرضا اسکندری همزمان مسئولیتهایی در شرکت اوین تاور، شرکت نیک کاران، رییس هیئت مدیره شرکت بهزیست بنیاد، و همزمان چند مجموعه به صورت خیریه همکاری داشته است. همچنین عمده سهام مرکز فوق تخصصی دیابت تابان و سهام بیمارستان گاندی هم در اختیار اسکندری است.
اسکندری کارهای ساختمانی چند پروژه اقتصادی به نام مشترک گل نرجس در خیابان ظفر و شهرک زیبا لی لا رویان را انجام داده است. او همزمان شرکتی در ارتباط با معماریهای سنتی را اداره میکند که فضای سنتی و مدرنیزه را با هم انجام میدهند. همچنین او سهامدار شرکت دانشبنیان آیتیساز است که در زمینه هوش مصنوعی و تشخیص هویت آنلاین فعالیت میکند.
در سالهای بین ۸۰ تا ۸۳ نیز یک شرکت بهنام سهامدار ۲۵ درصد شرکت سافاس ایتالیا بودند که به علت اختلالات مالی آن را فروختند.
اسکندری البته علاقه زیادی به سفر دارد و تاکنون بیش از ۸۰ کشور دنیا سفر کرده است.