سوم ماه جاری مسئول کمیته فناوریهای هوشمند حوزه معاونت حملونقل سازمان راهداری با اعلام غیرقانونی بودن فعالیت "اسنپ" در بخش برونشهری (بین شهری) گفته بود: برای حمل مسافر یا کالا در جادههای کشور باید سند حمل دریافت شود.
عارف رومینا افزود: اسنپ برای فعالیت در بخش حملونقل برونشهری (بینشهری) از سازمان راهداری و حملونقل جادهای مجوزهای لازم را دریافت نکرده است، قانون میگوید حمل مسافر و بار در جاده باید توسط سند حمل انجام شود.
وی ادامه داد: بر این اساس در زمان حاضر برای بار، بارنامه و برای حملونقل مسافر صورت وضعیت صادر میشود که بر این کار نیز باید تمبر باطل شود.
وی با بیان اینکه وزارت اقتصاد برای این کار تمبر صادر میکند، تأکید کرد: بنابراین برای حمل مسافر یا کالا در جادههای کشور باید سند دریافت شود که بر این اساس فعالیت اسنپ در بخش حملونقل بینشهری غیرقانونی است.
به گزارش تسنیم، بیش از 3 هفته از اظهارنظر قاطع مقام مسئول سازمان راهداری و حملونقل جادهای میگذرد که "اسنپ" از گسترش سرویسدهی خود در حملونقل برونشهری خبر داده است.
بر این اساس حملونقل بین شهری برای 29 استان فعال شده است. این استانها شامل آذربایجانهای شرقی و غربی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسانهای رضوی، شمالی و جنوبی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان و یزد است.
مشخص نیست با وجود غیرقانونی اعلام شدن فعالیت اسنپ در حوزه برونشهری از سوی متولی حملونقل جادهای کشور، مدیران این اپ چگونه فعالیت خود را گسترش دادهاند. این اقدام در آستانه تعطیلات نوروزی و دشواریهای مردم در خصوص تهیه بلیت اتوبوس راهاندازی شده که در صورت اخذ مجوزهای لازم میتواند بخشی از تقاضا در حوزه برونشهری را پاسخگو باشد. اما تا زمان دریافت مجوزهای لازم، استفاده مردم از این نوع خدمات میتواند پیامدهای منفی را به خصوص در حوزه بیمه به وجود آورد.