کتایون ریاحی بازیگر توانای کشورمان است.کتایون ریاحی با بازی در سریال پس از باران و یوسف پیامبر بسیار به شهرت رسید . کتایون ریاحی دو ازدواج ناموفق داشته است . کتایون ریاحی کار خود را با نویسندگی برای کودکان آغاز کرد. در ادامه عکس کتایون ریاحی با لباس باورنکردنیش را میبینید.
کتایون ریاحی متولد ۱۰ دی۱۳۴۰، هنرپیشه سینما و تلویزیون است. کتایون ریاحی کارشناس ادبیات و انسان شناسی است. پدر و مادر وی شیرازی -گیلانی تبار هستند. پدر وی اردشیر ریاحی پزشک ارتوپد و مادرش گیتی ریاحی طراح لباس می باشد. کتایون ریاحی خواهر علیرضا ریاحی از دیگر بازیگران سینما در ایران است.
از 16 سالگی هم درس می خوانده و هم به عنوان معلم حق التدریس در آموزش و پرورش تدریس میکرد و همچنین در کنار آن در یک تولیدی لباس نوزاد هم کار می کرده است.
کتایون ریاحی کار خود را با نویسندگی برای کودکان آغاز کرد و اولین بار در فیلم «خبرچین» جلوی دوربین سینما رفت اما این فیلم با مشکل مواجه شد و در نیمهراه متوقف شد. او برای دومین حضور خود در سینما برای فیلم «پاییزان» انتخاب شد اما این فیلم هم موفق نبود و نتوانست استعداد خود را شکوفا کند.
بازی کتایون ریاحی در سریال پس از باران توانست وی را به شهرت برساند.
کتایون ریاحی پس از ۵ سال دوری از سینما در سال ۱۳۸۰ در فیلم «شام آخر» به کارگردانی فریدون جیرانی حضور پیدا کرد و مهمترین بازی دوران بازیگری خود را به معرض نمایش گذاشت و برای بازی در همین فیلم نامزد جایزهٔ بهترین بازی نقش اول زن از بیستمین جشنواره فیلم فجر شد.
اوج هنرمندی کتایون ریاحی در آخرین تجربه بازیگری اش با سریال یوسف پیامبر در سال 88 و نقش زلیخا بود که به شدت مورد توجه قرار گرفت.
او قبل از اینکه تبدیل به چهره شود با فرشید ریحیمان ازدواج کرد و از او یک فرزند به نام پوریا دارد که در نهایت از هم جدا شدند.
او سپس با مسعود بهبهانی ازدواج کرد، که گفته می شود همسرش سهام دار اصلی شرکت اویل ورد آمریکا است و بیشتر در خارج از ایران زندگی می کند. شایعاتی مبنی بر جدا شدن از همسر دومش هم به گوش می رسد که تایید و یا تکذیب نشده است.
کتایون ریاحی پس از سریال یوسف پیامبر از بازیگری کناره گیری کرد.
فرج الله سلحشور کارگردان سریال یوسف پیامبر در مورد کناره گیری کتایون ریاحی از بازیگری گفت :خانم ریاحی پس از سریال یوسف پیامبر گفت دیگر نمیتوانم فضاهای موجود سینما را تحمل کنم و از حرفه بازیگری کنارهگیری کرد. چون در فیلم حضرت یوسف مسائل معنوی، آرامش، احترام، حیا و حجاب مطرح بود و وی نمیتوانست صحنههای دیگر را تحمل کند، گفت: دیگر نمیخواهم کار کنم و میخواهم شیرینی سریال یوسف پیامبر در ذائقه من بماند.
او بعد از مدت ها در تاریخ 15 تیر سال 95 در برنامه خندوانه حاضر شد و اعلام کرد که می تواند مجددا به کار خود ادامه دهد و بعد از چند وقت در قاب تلویزیون حاضر شد.
1387 - دعوت (ابراهیم حاتمی کیا) 1382 - تارا و تب توت فرنگی (سعید سهیلی) 1381 - این زن حرف نمی زند (احمد امینی) 1381 - بانوی من (یدالله صمدی) 1381 - جایی دیگر (مهدی کرم پور) 1380 - شام آخر (فریدون جیرانی) 1375 - لاک پشت (علی شاه حاتمی) 1374 - ماه مهربان (قاسم جعفری) 1371 - قافله (مجید جوانمرد) 1371 - تماس شیطانی (حسن قلی زاده) 1369 - حکایت آن مرد خوشبخت (رضا حیدرنژاد) 1369 - آپارتمان شماره 13 (یدالله صمدی) 1367 - کشتی آنجلیکا (محمدرضا بزرگ نیا) 1367 - آخرین لحظه (فرخ انصاری بصیر) 1366 - غریبه (رحمان رضایی) 1366 - خبرچین (نصرت الله زمردیان، مازیار پرتو) 1366 - پاییزان (رسول صدرعاملی)