-
تاریخ انتشار: 1400/08/23 01:47
قیمت گوشت قرمز | گوشت قرمز
کد خبر: 17397

آخرین قیمت گوشت قرمز امروز (22 آبان)

انواع گوشت قرمز امروز نسبت به روز گذشته بدون تغییر قیمتی خاصی عرضه شدند.

بر اساس مشاهدات میدانی قیمت گوشت قرمز در روزهای اخیر کاهش محسوسی داشته است.این درحالی است که این قیمت گوشت قرمز در ماه‌های گذشته تا میانگین۱۴۰ هزار تومان نیز به فروش می‌رسید.گفته می‌شود میزان کشتار دام در ماه‌های اخیر افزایش زیادی داشته است که این امر در کاهش قیمت گوشت قرمز نقش بسزایی دارد و در واقع عرضه زیاد شده است.در ادامه قیمت گوشت قرمز در بازار امروز را می‌خوانید.

قیمت گوشت قرمز

راسته با استخوان گوسفندی

۱۴۴,۰۰۰

ران کامل ممتاز گوسفندی

۱۶۹,۰۰۰

کف دست گوسفندی با ماهیچه

۱۵۶,۰۰۰

ران پاک کرده گوساله

۱۶۶,۰۰۰

سر دست پاک کرده گوساله

۱۶۵,۰۰۰

گردن گوسفندی

۱۳۳,۰۰۰

قلوگاه گوساله

۱۴۶,۰۰۰

گردن گوساله

۱۲۶,۰۰۰

قلم گوساله

۱۵,۰۰۰

سردست گوسفندی

۱۲۵,۰۰۰

ماهیچه گوساله

۱۶۳.۰۰۰

دمبالیچه گوسفندی

۸۲,۰۰۰

نیم شقه سردست گوسفند

۱۲۴.۰۰۰

شقه لاشه گوسفندی

۱۲۲,۰۰۰

نیم شقه ران گوسفندی

۱۲۹,۰۰۰

دولت گوساله و گوسفند زنده را چند تومان می‌خرد؟

قیمت گوشت قرمز

سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی و رئیس شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی قیمت خرید حمایتی دام روستایی را با توجه به کاهش قیمت گوشت قرمز در بازار و ضرر و اعتراض دامداران اعلام کرد.

با توجه به کاهش قیمت گوشت قرمز در بازار که موجب ضرر و اعتراض دامداران شده است، وزارت جهاد کشاورزی نرخ خرید حمایتی هرکیلوگرم بره نر زنده پرواری را به مبلغ ۶۲ هزار تومان و گوساله زنده نر پرواری را ۵۹ هزار تومان اعلام کرد.

سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی و رئیس شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی قیمت خرید حمایتی دام روستایی را با توجه به کاهش قیمت گوشت قرمز در بازار و ضرر و اعتراض دامداران اعلام کرد.

بر این اساس وزارت جهاد کشاورزی نرخ خرید حمایتی هر کیلوگرم بره نر زنده پرواریی به مبلغ ۶۲ هزار تومان و گوساله زنده نر پرواری را  ۵۹ هزار تومان اعلام کرد.

در نامه سید جواد ساداتی نژاد آمده است:

شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی در جلسه مورخ ۱۴۰۰.۸.۳ به استناد مفاد قانون اصلاح تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی، به منظور حمایت از تولید کنندگان دام روستایی در مقابله با شرایط خشکسالی در سال ۱۴۰۰ به شرح ذیل تصویب کرد.

۱) قیمت خرید حمایتی دام روستایی تولید شده به شرح جدول زیر است؛

قیمت گوشت قرمز

بره زنده نر پرواری ۶۲۰,۰۰۰ ریال

گوساله زنده نر پرواری ۵۹۰,۰۰۰ ریال

تبصره: شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور مجاز است معادل (۲۰) درصد از قیمت خرد فوق الذکر را به صورت تأمین نهاده اقدام نماید.

۲) شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور با اولویت اتحادیه‌ها، تعاونی‌ها، دامداران توانمند و سایر تشکل‌های ذیربط در سازوکار اجرایی این موضوع، نسبت به خرید دام زنده در قالب تولید قراردادی اقدام نماید.

۳) شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور مکلف است به منظور تأمین نهاده دام زنده مولد بر اساس ضرایب اعلامی معاونت امور تولیدات دامی در قالب قرارداد امانی با دامداران به مدت سه ماه اقدام نماید.

۴) شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور مکلف است از محل خرید این مصوبه در جهت تکمیل ذخایر راهبردی اقدام نماید.

تبصره: شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور مجاز است به منظور تأمین و تکمیل ذخایر و راهبردی از طریق تأمین نهاده نسبت به پیش خرید دام زنده اقدام نماید.

۵) شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور مکلف است با هماهنگی معاونت امور تولیدات دامی بر اساس مصوبه شماره ۰۲۰.۱۵۲۱۴ مورخ ۱۴۰۰.۷.۱۴ شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی، به منظور بهبود راندمان تولید دام زنده سبک و سنگین در تولید قراردادی نسبت به مدیریت صادرات تا رسیدن به تعادل نسبتی در بازار اقدام نماید.

۶) دستورالعمل نحوه اجرای این مصوبه توسط معاونت امور تولیدات دامی با همکاری شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور، ظرف مدت یک هفته تهیه و به دبیرخانه شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی ارائه که پس از تاکید توسط وزیر جهاد کشاورزی و رئیس شورا ابلاغ می‌گردد.

۷) منابع مالی مورد نیاز این مصوبه از تسهیلات بانکی در اختیار شرکت پشتیبانی امور دام کشور تامین می‌گردد.

۸) سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است نسبت به ضمانت بازپرداخت اعتبارات مورد نیاز، تأمین ضرر و زیان احتمالی خرید و پرداخت هزینه‌های تبعی اجرای این مصوبه پس از انجام حسابرسی قانونی اقدام نماید.

صدر دادرس با اشاره به اینکه صنعت دام کشور بویژه دام سبک به بن بست رسیده است، بیان کرد: با وجود انباشت دام در واحدهای دامداری، گرانی نهاده‌های داخلی، کمبود نهاده‌های دولتی، آزادسازی صادرات در کنار خرید حمایتی داخلی راه‌حلی مناسب در جهت حمایت هم زمان از دامداران و مصرف کنندگان است.

وی افزود: مسئولان طی یک برنامه‌ریزی مناسب می‌توانند ارز حاصل از صادرات را نهاده واردکنند و یا مابه‌التفاوت ارز حاصل از صادرات را به دهک‌های آسیب‌پذیر یارانه نقدی دهند، در غیر این صورت بی‌توجهی دولت منجر به نابودی سرمایه‌های دامی و ژنتیکی کشور می‌شود.


کپی لینک کوتاه خبر: https://rasadvarzeshi.com/d/36ewoy