عطااله معروفخانی مدیر شرکت فولاد هرمزگان در حاشیه مراسم افزایش تولید وکاهش مصارف در شرکت فولاد هرمزگان را یکی از اهداف استراتژی این شرکت در حوزه بهرهبرداری عنوان و اظهار کرد: اهمیت پروژه کاهش مصرف قراضه در شارژ فلزی کورهها در راستای کاهش هزینهها، پاسخگویی به نیاز بازار و افزایش سودآوری است.
او افزایش تولید ۱۶هزار تنی و افزایش ۱۵۰۰میلیارد ریالی در سودآوری را از دستاوردهای اجرای این پروژه برشمرد.
معروفخانی اظهار کرد: با توجه به برنامههای توسعهای پیش رو در واحد فولادسازی و افزایش ظرفیت تولید، اجرای این پروژه کمک شایانی به اهداف توسعهای خواهد کرد.
او در ادامه صحبتهای خود به حمایت از پروژههای تحقیقاتی و دانشبنیانها اشاره کرد و گفت: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تکیه بر توان داخل از هر پروژه تحقیقاتی که به افزایش بهرهوری و راندمان تولید در شرکت منجرشود حمایت خواهیم کرد.
در ادامه پاوان بنی اسد مدیر برنامهریزی کنترل تولید و حمل شرکت فولاد هرمزگان در تشریح پروژه کاهش مصرف قراضه در شارژ فلزی کورههای قوسی که موفق به کسب رتبه برتر در همایش بهرهوری شد، گفت: تحلیل توقفات کورهها در اثر شارژ غیرضروری قراضه منجر به بررسی شارژ فلزی کورههای قوسی و تغییر در برنامهریزی مواد در آنها شد، به طوری که ارزیابی اقتصادی جایگزین کردن قراضه در مواقع غیرضروری با آهن اسفنجی و افزایش تولید ناشی از اجرای این پروژه مورد بررسی قرار گرفت.
او گفت: کاهش زمان توقف کورهها و افزایش زمانهای عملیاتی، منجر به افزایش تولید، بهینهسازی سکاونسها و کاهش مصارف شد که صرفه اقتصادی خوبی را در پی دارد.
بنی اسد به پروژه ایجاد و راهاندازی تبلت صنعتی نیز اشاره وآن را اینگونه تشریح کرد: با هدف افزایش رضایتمندی مشتریان و کاهش زمان بارگیری محصول و همچنین کاهش خطاهای انسانی و افزایش ضریب خوشقولی تحویل محصول، پروژه بارگیری تختال به وسیله تبلت صنعتی تعریف و اجرایی شد که سبب انتقال بارگیری تختال از یک نقطه متمرکز به محل چیدمان تختالها شد.