به گزارش شمانیوز: سریال جوکر جدیدترین محصول فیلیمو است که توسط احسان علیخانی و تیم ایده پردازش تولید می شود. مسابقه ای جذاب درباره خندیدن که حسابی توانسته است مخاطبان گسترده ای را به خود جذب کند. به طوری که قسمت دوم جوکر هم رکورد دار شد. پخش سریال جوکر از فیلیمو بار دیگر ثابت کرد جهان الگوی استفاده از ظرفیت چهرههای مطرح در جهان در حال تغییر است و میتوان از فضاسازی جدید بهترین بهره را برای جذب مخاطب برد. اینجا نگاهی انداختهایم به دلایل این موفقیت. مسابقه جوکر با تهیه کنندگی استودیو عصر جدید جدیدترین محصول فیلیمو است. احسان علیخانی چهره پرکار و موفق تلویزیون این برنامه را می سازد. علیخانی چهره محبوب و پرطرفدار تلویزیون است که تجربه های بسیار موفقی را در کارنامه کاری اش دارد.
شاید سابقه ساخت برنامههای ترکیبی را بتوان ریشه در ساخت تاکشوهایی دانست که در ایران از اواسط دهه ۸۰ در تلویزیون تولید شد. اتفاقی که به دلیل استقبال مخاطبان با نمونههای موفقی چون شب شیشهای و عبور شیشهای ادامه پیدا کرد و تا چند سال جزو برگ برنده برنامهسازان تلویزیونی بود. اما رفته رفته ساختار تکراری این برنامهها و نبود اتاق فکر منسجم ظرفیت تولید چنین برنامههایی را هدر داده و به ضد خودشان تبدیل شدند.
در این رهگذر استفاده از ترفندهای ساخت مسابقه و درگیر کردن سلبریتیها به رونق بیشتر برنامهها میانجامد. اتفاقی که سعید ابوطالب با ساخت رئالیتیشوهایی همچون شام ایرانی و شبهای مافیا رقم زد و باعث درگیری بیشتر مخاطب با مسابقهها شده و راز و رمز بیشتری از هنرمندان مورد علاقهشان کشف کنند.
اساسا ایده ساخت برنامهای همچون جوکر که در دنیا و در چند کشور در حال اجرا است بر اساس همین ایده شکل گرفته است. اینکه مخاطب تا چه میزان میتواند به درونیات یک چهره مطرح نزدیک شود و روی دیگر چهرههایی که سالها در ذهن مخاطب ثبت شده است چطور تغییر میکند. جوکر بازی تضادها است. اساس طنز هم از تضاد میآید. اینکه در یک بازه شش ساعته شاهد ترفندهایی از سوی بازیگرانی باشید که خندیدنشان موجب باختشان میشود میتواند موقعیت ویژهای ایجاد کند.
جوکر به مخاطب یادآوری میکند که جلوگیری از یک غریزه مهم مثل خندیدن تا جایی امکانپذیر است که به ضد خود تبدیل نشود. برای همین واکنش بازیگرها در لحظاتی از بازی همراه با عصبانیت است. چرا که برای رد یک حس باید به سراغ حواس دیگر در ذهن رفت. در ابتدای برنامه وقتی بیژن بنفشهخواه ترقه زد واکنش دیگر شرکتکنندهها به جای خنده رفتارهای عصبی بود. اتفاقی که در دیگر لحظات جوکر تکرار میشود.
چندی پیش در فضای مجازی ویدئویی از یک سخنران مراسم پخش شد که فرد سخنران حتی از روی متن نوشته شده به دلیل استرس زیاد نمیتوانست درست بخواند. تا جایی که حتی کلمات عجیب و غریب به زبان میآورد. این نشان میدهد که برنامه جوکر در عین سادگی دقیقا به سراغ نقطه حساسی از رفتار انسان رفته است. اینکه در عین تمرکز روی نشانهها برای فرار از خنده به سندرمهای متفاوتی مبتلا میشوید که حتی فکرش را هم نمیکنید.
قسمت دوم مسابقه «جوکر» توانست در 16 ساعت نخست، رکورد کمنظیری را به نام خود ثبت کند.
مسابقه جوکر با اجرای سیامک انصاری و مدیریت هنری احسان علیخانی در استودیوی قرن جدید به صورت اختصاصی برای فیلیمو تولید شده است. علیخانی سابقه اجرا و تهیه برنامههای موفقی همچون ماه عسل، عصر جدید و ویژه برنامههای تحویل سال شبکههای مختلف تلویزیونی را در کارنامه دارد. کارگردانی جوکر را سیدحامد میرفتاحی و تهیهکنندگی آن را امیرحسین بزرگزادگان و محسن نجفی سولاری بر عهده دارند.
رئالیتی شو «جوکر» شبنهها ساعت ۸صبح به صورت اختصاصی از پلفترم فیلیمو پخش میشود.