به گزارش خبرنگار رصد ورزشی و به نقل از ورزش سه؛ بعد از اشتباهات فاحش و عجیب در چندهفته اخیر لیگ برتر که عمدتا به سود سپاهان و شاگردان قلعه نویی رقم خورد و حتی منجر به محرومیت سنگین و علنی زاهدی فر یکی از داوران برجسته فوتبال ایران شد، همچنان فوتبال کشورمان شاهد جنجال هایی از این ناحیه است.
در حالی که در دو مسابقه از هشت بازی این هفته لیگ و در اتفاقی نادر داوران اضافی پشت دروازه پنالتی اعلام شده از سوی داور را با نظر مشورتی شان برگرداندند، گلهای بحث برانگیزی در دقایق پایانی و وقت های اضافه به ثمر رسید که التهاب ها را بیشتر کرد.
در این میان قضاوت خوب یکی از برترین داوران مسابقات لیگ دسته یک ایران در بازی لیگ برتری نساجی و گل گهر نشان داد که کمیته داوران می تواند با بازکردن حلقه داوران لیگ برتری و استفاده از داوران با انگیزه لیگ یکی، رقبای تازه و آماده ای را برای داوران پرکار لیگ برتری ایجاد کند و از فضای رقابت برای بهبود سوت ها و قضاوت ها که داد اکثر تیمها را به آسمان فرستاده است، بهره بگیرد.
بعد از پس گرفتن عجیب و غریب پنالتی اعلام شده به سود پرسپولیس در بوشهر، این اتفاق در بازی دیگری از همین هفته نیز تکرار شد تا بحث میزان دخالت و حدود اختیارات داوران پشت دروازه بار دیگر شدت بگیرد.
در مشهد گل دقیقه ۹۵ مرادمند جنجالی بزرگ به پا کرد و موجب اخراج سرمربی پیکان و یکی از بازیکنان این تیم شد و درگیری به بیرون زمین کشید. در بازی نفت آبادان و فولاد هم چندین صحنه بحث برانگیز و جنجالی رخ داد. سپاهان بازی اش را پرگل برد و طبیعتا اعتراضی از آن بازی از سوی برنده و بازنده نبود اما در استقلال نیز بارها به سوت های کاظمی اعتراضاتی صورت گرفت.
در حالی که طی هفتههای اخیر داوران برجسته و حتی بین المللی فوتبال کشورمان تحت فشار روانی یا ناآمادگی بدنی و ذهنی، قضاوتهای پراشتباهی را رقم زده اند، به طور مثال داوری محمدحسین ترابیان در این هفته لیگ برتر که مهمترین بازیهای این فصل لیگ دسته یک را به خوبی سوت زده بود، توانست ورق را تا حدودی برگرداند. این داور ۴۱ ساله که با انتقادهایی از سوی برخی جریانات برای قرارگرفتن نامش در لیست داوران این هفته لیگ برتر مواجه شده بود، بازی حساس پایین جدول در قائمشهر را بدون اشتباه و اعتراضی سوت زد تا مشخص شود سیستم داوری فوتبال ایران باید به چهرههای پشت خط مانده، اما روی فرم نیز میدان بدهد تا چرخه داوری محدود به چند چهره خاص نباشد.