-
تاریخ انتشار: 1400/07/15 23:10
سردار آزمون
کد خبر: 16896

عذرخواهی سردار آزمون برای از دست دادن پنالتی مقابل امارات | عکسهای سردار آزمون و همسرش

سردار آزمون مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به خاطر از دست دادن پنالتی در دیدار تیم ملی ایران مقابل امارات در انتخابی جام جهانی 2022 با ارسال پستی در اینستاگرام عذرخواهی کرد.

به گزارش رصد ورزشیسردار آزمون 26 سال سن دارد. سردار آزمون در عرصه ملی در تمامی رده‌های سنی تیم ملی به میدان رفته‌است.  سردار آزمون متولد 11 دی ماه 1373 در استان گلستان به دنیا آمد. سردار آزمون بازیکن محبوب کشورمان از ترکمن های ایران و سنی مذهب می باشد. سردار آزمون در بازی شب گذشته نتواست پنالتی را به گل تبدیل کند.

سردار آزمون

دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و امارات در مرحله انتخابی جام جهانی از ساعت ۲۰:۱۵ امروز پنجشنبه در ورزشگاه زعبیل شهر دبی برگزار شد که این دیدار با برتری یک بر صفر ایران به پایان رسید. مهدی طارمی(۷۰) برای ایران گل زد.

در دقیقه ۸۸ مهدی طارمی وارد محوطه جریمه امارات شد و توسط مدافعان این تیم سرنگون شد تا داور استرالیایی به نشانه پنالتی در سوت خود بدمد. سردار آزمون پشت توپ ایستاد و این ضربه را به جایی زد که گلر حریف ایستاده بود و توپ را مهار کرد.

سردار آزمون بعد از این بازی با انتشار پستی ضمن ابراز خوشحالی از پیروزی تیم ملی فوتبال ایران برابر امارات نوشت: از این که نتوانستم بیشتر خوشحالتان کنم عذرخواهی می کنم. امیدوارم بازی بعدی جبران کنم. زنده باد ایران.

سردار آزمون

بیوگرافی سردار آزمون

نام:سردار

نام خانوادگی:آزمون

تاریخ تولد :11 دی 1373

محل تولد :گنبد کاووس

قد :1٫85 متر

رشته ورزشی :فوتبال

پُست :مهاجم

سردار آزمون

زندگی شخصی سردار آزمون

سردار آزمون در 11 دی ماه 1373 در گنبدکاووس واقع در استان گلستان به دنیا آمد. او یک ترکمن اصیل است که به این اصالت افتخار می کند. پدرش خلیل آزمون بازیکن سابق والیبال است که در حال حاضر به مربی گری والیبال مشغول است. مادرش خانه دار است و تنها یک خواهر به نام سولماز دارد.

ماجرای نامگذاری سردار آزمون

پدر و مادر سردار، ابتدا می خواستند نام او را پژمان بگذارند. اما پدربزرگ او مانع شد. چون عقیده داشته است نام پژمان که معنی آن پژمرده است، نمی تواند مناسب باشد، به همین دلیل منصرف شدند و نامش را سردار به معنی سربلند گذاشتند.

سردار آزمون

داستان زندگی سردار آزمون

یکی از بزرگ ترین شانس های سردار در زندگی، داشتن پدری ورزشکار و نمونه بوده که دو بار موفق به دریافت عنوان بهترین بازیکن آسیا شده است و سال هاست مربی با سابقه والیبال است. پدرش از دوران کودکی سردار را مورد تمرین های ورزشی فراوانی قرار داده تا در شرایط آمادگی قرار بگیرد.

سردار آزمون، به تبعیت از پدرش ابتدا ورزش را با والیبال شروع کرد و در این رشته مهارت خوبی داشت، ولی یکی از مربیان فوتبال از او دعوت کرد تا در تیم جدیدی که در شهرشان دایر شده بود، حضور پیدا کند. پدر و مادر سردار از این دعوت استقبال کردند و این گونه بود که وارد عرصه ی فوتبال شد.

سردار آزمون

مذهب سردار آزمون

وی فرزند خلیل آزمون بازیکن سابق والیبال است. آزمون از ترکمن های ایران و سنی مذهب می باشد.

علاقه به اسب سردار آزمون

سوارکاری یکی از مهمترین علایق من در زندگی است، در حال حاضر سه تا اسب بنام های ژیوانا، سریک و راتیکا دارم که در مسابقات کورس گنبد شرکت می کنند.

علایق و سلایق سردار آزمون

غذا:چکدرمه، یک غذای ترکمنی است که برنج و گوشت دارد

فوتبال:پیراهن رئال مادرید را به تن کنم

الگوی خارجی سردار آزمون:زلاتان ابراهیم وویچ

الگوی داخلی سردار آزمون: علی دایی

ورزش حرفه ای سردار آزمون

سردار آزمون در مهر 1391 از باشگاه سپاهان اصفهان به روبین کازان روسیه پیوست. او اولین گل خود در تیم بزرگسالان روبین کازان را در دیدار برگشت لیگ اروپا برابر تیم مولده به ثمر رساند. سردار آزمون همچنین در مسابقات مقدماتی قهرمانی جوانان آسیا در بازی با لبنان به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد و دو گل به ثمر رساند.

وی در مسابقات فوتبال جام دوستی روسیه 2012 در ترکیب تیم ملی جوانان با به ثمر رساندن 7 گل در 6 بازی، به مقام آقای گلی این تورنمنت دست یافت. آزمون که یکی از امیدهای ایران برای بازی های جام جهانی 2014 برزیل بود، نتوانست در لیست نهایی کارلوس کی روش حضور یابد و از حضور در جام جهانی 2014 بازماند.

افتخارات فردی سردار آزمون مهاجم تیم ملی

کسب عنوان بهترین گلزن قهرمانی جوانان زیر 19 سال در بازیهای آسیا در سال 2012

به دست آوردن مقام بهترین گلزن جام صلح و دوستی در سال2012

تیم منتخب فصل در لیگ برتر فوتبال روسیه در سالهای 15–2014, 16–2015

کسب عنوان بازیکن ماه در لیگ برتر فوتبال روسیه در تاریخ می 2016

دستیابی به عنوان بهترین بازیکن فصل در روستوف در سالهای 16–2015


کپی لینک کوتاه خبر: https://rasadvarzeshi.com/d/45azoq