-
تاریخ انتشار: 1398/08/16 15:19
کد خبر: 827

جهت ورود به باشگاه پیکان اینجا کلیک کنید

قدمت ورزش در موسسه فرهنگی ورزشی ایران خودرو به دهه چهل می رسد؛ به سالهایی که تازه سازه های صنعت به خصوص صنعت خودرو در خاک آن ریشه دوانده بود و می رفت که به یک تحول صنعتی مبدل شود.

به گزارش خبرنگار رصدورزشی و به نقل از ورزش11: قدمت ورزش در موسسه فرهنگی ورزشی ایران خودرو به دهه چهل می رسد؛ به سالهایی که تازه سازه های صنعت به خصوص صنعت خودرو در خاک آن ریشه دوانده بود و می رفت که به یک تحول صنعتی مبدل شود.

در سالهای قبل از سال 1345 که تیم شاهین تهران به مدیریت دکتر اکرامی در تهران فعالیت می نمود آقای محمود خیامی (مدیرعامل وقت ایران ناسیونال) هوادار این تیم بود که بعد از منحل شدن تیم شاهین ، خیامی تصمیم گرفت این تیم را با بودجه خودش اداره کند. بازیکنان شاهین به پرسپولیس رفتند و در آن زمان محمود خیامی که علاقه فراوانی به دایر کردن باشگاه داشت، با آقایان قائم مقامی و رضا افشار که در آن زمان دست اندرکار ورزش بودند پیشنهاد ساخت باشگاه را مطرح کرد و آنها پذیرفتند و بدین ترتیب باشگاه پیکان در سال 1346 بنیان نهاده شد.

 

جهت ورود به باشگاه رسمی پیکان اینجا کلیک کنید

 

هدف اصلی تشکیل مجموعه ورزشی ، توسعه سلامتی کارکنان مجموعه صنعتی (ایران ناسیونال) بود که در ادامه اهداف ملی نیز در آن منظور شد. این موفقیت مرهون اندیشه و تلاش مدیران لایق و دوراندیشی است که با برنامه های سازنده شان توانستند مجموعه ورزشی پیکان را به یک جایگاه ویژه با افتخارات متعدد برسانند.

اولین حرکت ورزشی که در ایران ناسیونال توسط رضا افشار انجام شد اقدام به برگزاری یک مسابقه دومیدانی در سطح کارگری بود که تعداد شرکت کنندگان در این مسابقه حدود 35 الی 40 نفر بودند (افشار در آن زمان دبیر ورزشی در تهران بود). با پیشنهاد خیامی مبنی بر ایجاد یک مجتمع ورزشی قائم مقامی تپه ای را که در کنار محل جمع آوری ضایعات کارخانه بود (در تپه های پارک چیتگر) تبدیل به زمین فوتبال کرد و به این ترتیب مجتمع در زمان کمی بنا شد.

سپس تیم فوتبال با کمترین بضاعت اما با رغبت و اشتیاق تشکیل شد. چند صباحی نگذشت که با ورود افراد حرفه ای فوتبال ، این رشته نقش جدی تری به خود گرفت.

 

 

جهت ورود به باشگاه رسمی پیکان اینجا کلیک کنید

 

 

چهره های نام آشنایی در تیم موفق پیکان دیروز دیده می شود که امروز هم از جمله افتخارآفرینان هستند. از جمله آنها می توان به علی پروین ، عسگر خانی ، نادر لطیفی ، ابراهیم آشتیانی ، رضا وطن خواه ، غلام وطن خواه و همایون بهزادی اشاره کرد.

خیامی به منظور توسعه رشته های ورزشی پیشنهادی مبنی بر ایجاد رشته والیبال به جلال رضوی داد. وی که از والیبالیست های حرفه ای بود این پیشنهاد را قبول کرده و اقدام به تشکیل تیم والیبال ایران ناسیونال کرد. رضوی با معرفی محمدحسین حسینی به عنوان یکی از بازیکنان تیم والیبال فعالیت های خود را آغاز کرده و حکم حسینی توسط میرخانی صادر شد.

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://rasadvarzeshi.com/d/4887m4