اکبر قنبر پور با بیان اینکه هم اکنون فاز چهارم این منطقه با وسعتی بالغ بر ۱۶۵ هکتار در مرحله آماده سازی زیر ساخت ها و واگذاری به صنایع است افزود: با توجه به اینکه مالکیت این منطقه متعلق به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است این موضوع می تواند به عنوان نقطه اتکایی برای شرکت ها، صنایع و بنگاه های اقتصادی باشد که در حوزه های فناوری و ارایه محصولات در این حوزه فعالیت می کنند.
وی تصریح کرد: بر همین اساس این شرکت در نظر دارد تا در چارچوب قوانین مناطق ویژه اقتصادی و در راستای توسعه شبکه ملی اطلاعات ، بخشی از اراضی خود را با شرایط ویژه و در قالب قراردادهای اجاره ۲۵ ساله به سرمایه گذاران و تولید کنندگان در این بخش واگذار نماید.
رئیس هیات مدیره و مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با بیان اینکه ظرفیت سرمایه گذاری برای اتباع غیر ایرانی نیز وجود دارد تاکید کرد: با تمهیدات در نظر گرفته شده امکان به کار گیری اتباع خارجی و صدور پروانه اشتغال برای این افراد نیز وجود دارد.
قنبر پور در بخش دیگری از سخنان خود به شرایط واجدان شرایط برای سرمایه گذاری در حوزه فناوری های نوین در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام اشاره کرد وگفت: ارایه درخواست سرمایه گذاری و گزارش طرح توجیهی، دارای شرایط احراز صلاحیت فنی و اقتصادی و شرایط رده سه محیط زیستی، صنایع غیر آلاینده و سبز از جمله این شرایط است.
وی با بیان اینکه با توجه به محدودیت زمین برای واگذاری، اولویت با شرکت هایی است که اطلاعات درخواستی را به دقت تکمیل و در زمان مقرر ارایه نماید بیان داشت: متقاضیان واجد شرایط تولید تجهیزات ارتباطات و فناوری اطلاعات می بایست از تاریخ بیست و دوم آبان تا پانزده آذر ماه ضمن مراجعه به سایت www.payamaviation.ir فرم های مربوطه را تکمیل و ثبت نمایند.
علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس های ۰۲۶۳۳۲۶۶۰۲۷و یا شماره ۰۹۱۲۵۶۶۷۲۶۱اداره کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام تماس حاصل نمایند.
روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام