صندوق بین المللی پول پس از آن که رئیس جمهور السالوادور از برنامه ریزی برای راه اندازی نخستین شهر بیتکوینی جهان در این کشور خبر داد، بار دیگر به این کشور هشدار داده است که چنین اقدامی عواقب بدی برای ثبات مالی خواهد داشت. السالوادور تنها کشور جهان محسوب می شود که بیتکوین را به عنوان واحد رسمی پول خود معرفی کرده و آینده نظام مالی و بانکی خود را به ارزهای دیجیتالی گره زده است.
در حالی که منابع خبری پیشتر از احتمال ممنوعیت ارزهای دیجیتالی تنها در بخش پرداخت در هند خبر داده بودند، حالا از مجلس این کشور خبر می رسد یک پیش نویس در حال آماده شدن است که در صورت تصویب، فعالیتهای مرتبط با رمزارزها را در این کشور ممنوع اعلام میکند. این لایحه تنها یک روز پس از آن به جریان افتاد که نخست وزیر هند گفت ارزهای دیجیتالی باعث گرفتن وقت جوانان کشور می شوند.
سازمان نظارت بر تراکنشهای مالی انگلیس اعلام کرد سختگیری خود را بر روی تراکنشهای مرتبط با رمزارزها در این کشور با هدف مقابله با پولشویی، اقدامات مجرمانه و تامین مالی تروریسم تشدید میکند. قرار است در قالب طرح جدید این سازمان شماری از کارکنان برگزیده به طور ویژه در زمینه مقابله با اقدامات مجرمانه با استفاده از ارزهای دیجیتالی آموزش ببینند. انگلیس پیش از این فعالیت شماری از صرافیهای ارزهای دیجیتالی از جمله باینانس را غیرقانونی اعلام کرده بود.
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۲۶۰۰ میلیارد دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل ۱.۷۶ درصد بیشتر شده است.
در حال حاضر ۴۳ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۷ درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معاملهگران بر بستر بلاکچین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.
منبع: ایسنا