-
تاریخ انتشار: 1401/02/17 22:11
عصر جدید l ژاله صامتی l احسان علیخانی
کد خبر: 19685

ببینیدl شوخی حاشیه ساز احسان علیخانی با ژاله صامتی در عصر جدید

شوخی‌های همیشگی احسان علیخانی و ژاله صامتی در عصر جدید را در ادامه مشاهده می کنید.
عصر جدید یک مسابقهٔ تلویزیونی استعدادیابی است که توسط صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ساخته و پخش می‌شود. عصر جدید با تهیه‌کنندگی و اجرای احسان علیخانی ساخته شده و پخش فصل اول آن از 27 بهمن 1397 از شبکه سه آغاز شده‌است. پخش فصل دوم عصر جدید از 6 اسفند 1398 و فصل سوم آن نیز از 1 فروردین 1401، آغاز شد. در این برنامه شرکت‌کنندگان به صورت انفرادی یا گروهی می‌توانند در رشته‌های مختلف هنری، علمی، ورزشی و سرگرمی از جمله خوانندگی، شعبده‌بازی، آکروباتیک، کمدی، ذهن‌خوانی، ریاضی، بیت باکسینگ، ژیمناستیک، دوبله و دابسمش، ورزش‌های رزمی، نمایش، پارکور و حرکات موزون شرکت کنند.
خیلی ها این شوخی ها را تحقیر خانم بازیگر می دانند که مرتب تکرار می شود و در مقایسه با دور قبلی که خانم داور خیلی جدی و پرپرستیژ بود اعلام می کنند علیخانی در آن دوره جرات چنین شوخی هایی نداشته است.
مرحلهٔ راستی آزمایی

این افراد بعد از پذیرش باید به صورت حضوری استعداد خود را به این تیم نمایش دهند. در مرحلهٔ نمایش حضوری یا راستی آزمایی فرد مستعد باید در مرحلهٔ مقدماتی که به صورت زنده بر روی صحنه انجام می‌گیرد، اجرا کند.[7][8] از فصل دوم، 4 قسمت ابتدایی عصر جدید، مرحلهٔ راستی آزمایی است.

مرحلهٔ مقدماتی

این مرحله در فصل اول 26 قسمت داشت و در فصل دوم 20 قسمت. در این مرحله افراد یا گروه‌های مستعد به صورت زنده استعداد خود را در مقابل داوران اصلی برنامه و تماشاگران حاضر در معرض نمایش قرار می‌دهند. البته بینندگان تلویزیونی بعدها تصاویر ضبط شده را از تلویزیون می‌بینند.

در هر برنامه 7 شرکت کننده شرکت می‌کنند که در فصل اول از هر برنامه 2 نفر به مرحله دوم صعود می‌کرد، یک نفر با رأی مستقیم داوران و یک نفر با نظر مردم. اما در فصل دوم برای افزودن جذابیت برنامه‌های مراحل بعد، در هر شب از صفر تا چهار انتخاب امکان‌پذیر است. بدین ترتیب که ممکن است در یک شب اجراها ضعیف باشد و یک نفر به مرحله بعد برود و در شبی دیگر اجراها بهتر باشد و سه نفر مستحق صعود باشند. بدین ترتیب، باز هم به‌طور میانگین هر شب دو نفر صعود می‌کنند، اما افراد شایسته‌تر.

در فصل اول در مرحلهٔ مقدماتی 15 اعتبارنامه (کارت طلایی) وجود داشت که هر داور 3 اعتبارنامه و مجری و تیم داوری برنامه 3 اعتبارنامه داشتند و هر فرد یا گروهی که صاحب کارت طلایی می‌شد، بدون گذراندن مرحله دوم، مستقیماً به نیمه‌نهایی صعود می‌کرد. اما در فصل دوم کارت‌ها حذف شده و به جای آن، زنگ طلایی به میان آمده‌است تا مسابقه به استانداردهای جهانی نزدیک‌تر شود. هر داور به همراه مجری برنامه حق دارند در طول 26 شب اجرای مرحله اول یک بار زنگ طلایی را به صدا درآورند، یعنی در مجموع زنگ طلایی می‌تواند برای پنج شرکت‌کننده برتر نواخته شود.

مرحلهٔ دوم

در مرحله دوم از فصل اول 60 شرکت‌کننده حضور داشتند که طی 15 قسمت و در هر شب 4 اجرا به روی صحنه آمدند و داوران دو مورد آن‌ها را برای رأی‌گیری مردمی نامزد می‌کردند. بینندگان تلویزیونی پس از هر اجرا 24 ساعت فرصت داشتند که رأی دهند تا یکی از آن دو به مرحلهٔ بعد، یعنی نیمه‌نهایی صعود کند.[9][10]

بنابراین در فصل اول فرمول صعود به مرحله دوم به این شکل بود: در هر قسمت از 26 قسمت دو نفر با رأی تیم داوری و انتخاب مردمی صعود می‌کردند. همچنین 15 اعتبارنامه نیز به شرکت کننده‌های برتر داده شد، که از این 15 نفر، 6 نفر پس از رقابت و تمرین در باشگاه عصر جدید به مرحلهٔ دوم صعود می‌کردند. در مجموع این مرحله، 2 نفر نیز از طرف گروه برنامه‌سازی برای رفتن به مرحله دوم انتخاب شدند؛ یعنی درنهایت، 60 نفر به مرحله دوم صعود می‌نمودند.

اما در مرحله دوم از فصل دوم شاهد حضور 50 شرکت‌کننده بودیم که طی 10 شب و در هر شب 5 اجرا ظاهر شدند. البته فراموش نکنیم که پنج اجرا نیز قبلاً با زنگ طلایی مستقیماً به نیمه‌نهایی رفته بودند.

در فصل دوم داوران در مرحله دوم در هر شب، دو اجرا را انتخاب می‌کردند و کار انتخاب نهایی به رأی مردمی واگذار می‌شد. مردم با انتخاب یک شرکت‌کننده یا تیم در هر شب، از هر قسمت یک نفر را برای صعود به مرحله نیمه‌نهایی انتخاب می‌کردند.

همچنین تغییر بعدی فصل دوم عصر جدید، در مرحله دوم و قبل از ورود به نیمه‌نهایی این بود که در مرحلهٔ نیمه‌نهایی فصل دوم به شرحی که در بالا گفته شد 15 شرکت‌کننده صعود می‌کردند، ده نفر برتر که در هر گروه که بالاترین رای مردمی را کسب کرده و پنج نفری که از مرحله نخست زنگ طلایی گرفته بودند. اما برای هیجان بخشیدن به این مرحله و افزودن تعداد شرکت‌کننده‌های نیمه‌نهایی، تصمیم سازندگان بر آن شد تا در فصل دوم هر یک از چهار داور و همچنین مجری برنامه این حق را داشته باشند تا از میان ده شرکت‌کننده‌ای که در مرحله دوم رای نیاورده‌اند و به رقیب خود باخته‌اند، یک نفر یا یک تیم را انتخاب و به نیمه‌نهایی هدایت کنند. به همین جهت این مرحله را مرحله نجات نامگذاری کردند. به این ترتیب پنج شرکت‌کننده دیگر نیز به جمع شرکت‌کنندگان اضافه شده بود و درمجموع 20 شرکت‌کننده به نیمه‌نهایی صعود کردند.


کپی لینک کوتاه خبر: https://rasadvarzeshi.com/d/4m8zo5