-
تاریخ انتشار: 1398/10/15 11:13
کد خبر: 4091

جوابی برای استعلام مدرک ساکت نگرفتم!

علیرضا اسدی دبیرکل اسبق فدراسیون فوتبال درباره اختلافاتش با کارلوس کی روش که سبب برکناری او از این سمت شد، گفت: به دلیل بحث منافع ملی علاقه‌مند نبودم نسبت به اتفاق‌هایی که بین من و کارلوس کی روش پیش آمد سر و صدا کنم تا کام مردم تلخ شود.

به گزارش خبرنگار رصدورزشی و به نقل از باشگاه خبرنگاران: علیرضا اسدی دبیرکل اسبق فدراسیون فوتبال درباره اختلافاتش با کارلوس کی روش که سبب برکناری او از این سمت شد، گفت: به دلیل بحث منافع ملی علاقه‌مند نبودم نسبت به اتفاق‌هایی که بین من و کارلوس کی روش پیش آمد سر و صدا کنم تا کام مردم تلخ شود. بخش اعظمی از دلایل جدایی من به به خاطر درخواست کی روش بود، اما هیچگاه درباره آن صحبت نکردم.

او افزود: ادبیات سرمربی اسبق تیم ملی خوب نبود. وقتی مسئول حراست وقت وزارت ورزش برای جدایی من از دبیرکلی فدراسیون فوتبال با من صحبت کرد و گفت بهتر است در فدراسیون نباشم، تصمیم گرفتم بروم. هر چند صحبت‌های کی روش در برکناری من تاثیر داشت، اما مسائل دیگری هم دخیل بود.

اسدی ادامه داد: صحبت‌های من باید برای کمک به فوتبال باشد و برای منافع خودم گلایه‌ای نمی‌کنم چرا که وزنه‌ای نیستم که با بودن یا نبودن من اتفاق خاصی در فوتبال بیفتد و شاید با نبودنم شرایط فوتبال بهتر هم بود. در زمان جدایی ام از فدراسیون هم تنها یک شرط گذاشتم و گفتم اگر فکر می‌کنید رابطه مردم با کی روش بهتر می‌شود من می‌روم چرا که در او بورس بود.

او افزود: هیچگاه کسی دلایل من را نپرسید. حتی سه بار برای حضور در یک برنامه و مناظره با کی روش نامه نوشتم، اما عوامل برنامه‌ای که او در آن به من به عنوان مسئول اول اجرایی فوتبال کشور تهمت زد عدالت را رعایت نکرده و اجازه ندادند من در برنامه حاضر شوم. پس از اینکه چنین اتفاقی رخ نداد، در سایه سکوت خودم ماندم.

اسدی ادامه داد: از اینکه می‌خواهند جدایی من را برکناری یا استعفاء تعبیر کنند گذشته است، اما تنها موضوعی که گفتم این بود اگر کارلوس کی روش کوچک‌ترین صحبتی درباره من بکند، مقید به هیچ چیز نیستم و هیچکس نمی‌تواند من را محدود کند. من هم حرفم را می‌زنم. زمانی که او آن نامه جنجالی را صادر کرد، من هم برای اولین بار با تمام رسانه‌ها مصاحبه کردم.

دبیرکل اسبق فدراسیون فوتبال درباره دست آورد‌های محمدرضا ساکت گفت: با توجه به اینکه ساکت جانشین من شد شاید استدلال هایم درباره او جالب نبوده و برای خودم هم از لحاظ اخلاقی درست نباشد که درباره ساکت حرف بزنم. تاج به او اعتقاد خاصی داشت و در حوزه‌های خاص فرد توانمندی است. برخی مواقع ابهام‌هایی وجود دارد، اما باید به شکلی عمل کنیم که در سلامت گفتار یا رفتار متهم نشویم.

او افزود: در برخی مواقع بحث مصلحت جانشین حقیقت می‌شود. با توجه به اینکه مدت‌ها از آن ماجرا گذشته من نباید با مصلحت اندیشی صحبت کنم، اما واقعیت این است که هرکسی لیاقت نشستن روی صندلی دبیرکلی فدراسیون فوتبال را دارد باید به آن برسد. از طرفی این سمت خصوصیاتی دارد و مهم‌ترین عنصر هم بازی نکردن با قوانین است.

مدیرعامل سابق باشگاه‌های تراکتورسازی و نساجی تصریح کرد: بحث مدرک تحصیلی ساکت هیچگاه روشن نشد. من ۲ - ۳ بار نامه نوشته و درخواست کردم تمام افرادی که زیر مجموعه ام هستند در حوزه اداری پرونده داشته باشند، اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد و تا روزی که در فدراسیون فوتبال بودم جوابی برای درخواست اخذ مدرک ساکت نگرفتم. مدرک لازم برای دبیرکلی لیسانس به بالا است.

او درباره اینکه با وجود مصوب نشدن برکناری اش در جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال مدتی پس از این اتفاق به عنوان مشاور عالی رئیس فدراسیون برای رسیدگی به پرونده مناقشه ایران با عربستان در دادگاه CAS شرکت کرد، توضیح داد: من در جایگاه عضو فدراسیون فوتبال به جلسه آن دادگاه رفتم و به صورت معمول در چنین مواقعی پس از برکناری افراد به آن‌ها حکم مشاور می‌دهند. البته تنها یکی - ۲ بار به صورت دوستانه در جلسه با تاج شرکت کردم و پس از آن هم دیگر رابطه کاری نداشتیم.

اسدی درباره اینکه چرا تنها او و محمدرضا کسرایی در جلسه دادگاه CAS برای بررسی پرونده بازی‌های ایران با عربستان شرکت کردند، اظهار داشت: به دلیل اینکه پیش از برگزاری جلسه دبیرکل فدراسیون بودم نسبت به آن پرونده اطلاعات کافی داشتم. البته کسرایی و وثوق احمدی به دلیل انجام دادن کار دیگری در زوریخ حضور داشتند و چنین بحثی با حضور آن‌ها نبود. تنها در جلسه دادگاه حاضر شدم و البته به زمان انگلیسی هم مسلط هستم تا نیازی به حضور کسرایی نباشد. مشکلی که بین ما و عربستان وجود داشت به شدت مفصل است و من هم در جلسه دادگاه CAS توضیحات مفصلی ارائه کردم.

او افزود: یکی - ۲ روز پیش از شروع جلسه کمیته مسابقات از متن جلسه آگاه شدیم. در آن جلسه هم نمایندگان سه کشور امارات، عربستان و بحرین که به هیچ وجه نمی‌خواستند برای برگزاری بازی به ایران بیایند، شرکت کردند. سعودی‌ها در آن جلسه فیلم اتفاقی که برای سفارت شان در ایران رخ داد نشان دادند و ما هم سعی کردیم بحث بازی‌های ملی را با باشگاهی جدا کنیم. شکایت امارات و بحرین که همان ابتدا رد شد و ماندیم با عربستان.

اسدی تصریح کرد: در آن جلسه مقرر شد در صورت هم گروهی نمایندگان ۲ کشور ایران و عربستان ۴۰ روز بین بازی آن‌ها فاصله بیفتد تا ما با بررسی شرایط بتوانیم مشکل را حل کنیم، اما تاکنون که حدود سه سال از آن ماجرا می‌گذرد، چنین اتفاقی رخ نداده است. بحث اصلی هم این است که ما در جلسه کمیته مسابقات نتوانستیم خوب دفاع کنیم. البته بزرگ‌ترین مسئولان کشور و ورزش هم با توجه به تلاطم برخورد‌ها نمی‌توانستند کار خاصی نسبت به این پرونده انجام بدهند.

دبیر کل اسبق فدراسیون فوتبال افزود: عربستان مدام می‌گفت باید به ما از لحاظ امنیتی تضمین بدهید، اما چنین درخواستی از سوی هیچکس ارائه نشد. در کوران التهاب باید فکر خواباندن آن باشید. عربستانی‌ها به هیچ وجه علاقه‌ای برای بازی در کشور خودشان یا ایران نداشتند. ما کل ظرفیت وزارت امور خارجه، وزارت ورزش و شورای عالی امنیت را به کار گرفتیم، اما کار پیش نرفت و فقط توانستیم اماراتی‌ها و بحرینی‌ها را قانع کنیم برای بازی به ایران بیایند و برای پرونده عربستان هم ۴۰ روز مهلت گرفتیم.

 

 

 

 

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://rasadvarzeshi.com/d/4vjqn4