لو رفتن پرونده تلاش مراکش برای وسوسه کردن یامال

فدراسیون فوتبال مراکش تمام تلاشش را برای متقاعد کردن لامین یامال برای پوشیدن پیراهن این تیم کرد.
لو رفتن پرونده تلاش مراکش برای وسوسه کردن یامال

به گزارش رصد ورزشی: ولید رکراکی، سرمربی تیم ملی مراکش از سال 2022 تا 2026، بار دیگر در مصاحبه‌ای با پادکست المغرب از اثیر تأیید کرد که از زمانی که یامال تنها 14 سال داشت، تلاش کرده بود او را برای بازی در تیم ملی مراکش متقاعد کند. این مربی که در جام جهانی 2022 لوئیس انریکه و تیم ملی اسپانیا را حذف کرد، جزئیات دیدارها و گفتگوهایی را فاش کرد که در نهایت به تصمیم این ستاره بارسلونا برای بازی در تیم ملی اسپانیا منجر شد.

رکراکی فاش کرد که با حمایت فوزی لقجع، رئیس فدراسیون فوتبال مراکش، مسئولیت متقاعد کردن یامال و اطرافیانش برای انتخاب شیرهای اطلس را بر عهده گرفته بود. فوزی لقجع در سال 2024 به مارکا گفت: «با والدینش دیدار کردیم. پروژه‌مان را برای او و خانواده‌اش توضیح دادیم، اما لامین از قبل تصمیمش را برای انتخاب اسپانیا گرفته بود. ما هم برایش آرزوی موفقیت و بهترین‌ها را کردیم. اسپانیا و مراکش تنها 14 کیلومتر با یکدیگر فاصله دارند و طبیعی است که چنین اتفاقاتی رخ دهد.»

یامال که با اسپانیا قهرمان جام جهانی 2026 شد، شرایط لازم برای بازی در تیم ملی مراکش را داشت، چرا که پدرش، منیر نصراوی، اصالتاً مراکشی است و در لاراش به دنیا آمده و در کودکی به کاتالونیا مهاجرت کرده است. سرمربی سابق مراکش می‌گوید آخرین دیدار او با این بازیکن در سال 2023 انجام شد اما یامال پس از آن در یک تماس تلفنی تصمیم نهایی خود برای بازی در تیم ملی اسپانیا را به او اعلام کرد. پیامی که رکراکی از نابغه پرورش‌ یافته در روکافوندا دریافت کرد این بود: «مربی، من تصمیمم را گرفته‌ام.»
یامال در اوت 2023 به اسپانیا پاسخ مثبت داد و احتمال بازی برای مراکش را کنار گذاشت. رکراکی در آن زمان گفته بود: «دو یا سه روز پس از صحبت من با او، با احترام با من تماس گرفت و گفت: استاد، بابت محبت‌تان ممنونم اما من اسپانیا را انتخاب می‌کنم. احساس می‌کنم اسپانیایی هستم. او پسر بسیار صادقی است.»

یامال که 13 ژوئیه 2007 در اسپلوگس دی یوبریگات در بارسلونا متولد شده است، در تاریخ اول سپتامبر 2023 به‌ طور رسمی به تیم ملی اسپانیا دعوت شد. هشت روز بعد، او نخستین بازی ملی‌اش را برای لاروخا انجام داد و در پیروزی 1-7 مقابل گرجستان، نخستین گل ملی خود را به ثمر رساند. مصطفی حاجی، بازیکن سابق تیم ملی مراکش که سابقه بازی در دیپورتیوو لاکرونیا و اسپانیول را دارد، در گفتگو با العربیه اسپورت اظهار تأسف کرد که یامال مراکش را انتخاب نکرد.

این بازیکن سابق گفت: «حتی اگر لامین یامال برای اسپانیا بازی کند، محبتی که اسپانیایی‌ها به او خواهند داشت، هرگز با محبتی که از سوی مراکشی‌ها دریافت می‌کرد قابل مقایسه نخواهد بود. واقعاً حیف است که یامال مراکش را انتخاب نکرد، چون اگر این کار را می‌کرد، شرایط متفاوت می‌شد... دوست داشتم او برای مراکش بازی کند. یامال همیشه مراکشی خواهد بود، حتی اگر برای اسپانیا بازی کند.»

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا