سید ضیاء ایمانی در نشست بررسی و ارزیابی عملکرد منطقه مرکز تهران در جمع معاونان مدیرعامل، مدیران امور، مدیر شعب منطقه، روسای حوزه و شعب بانک در این منطقه با بیان این مطلب تاکید کرد: نظام بانکی بر روی جایگاه پولی و بانکی بانک صادرات ایران حساب ویژهای بازکرده و باید نسبت به بزرگی و جایگاه این بانک بیش از گذشته حساس باشیم. دولت در سال ١٤٠١ در بخش قرضالحسنه برای حمایت بانک از بخشهای مختلف اقتصادی کشور درنظر گرفته نشان میدهد که کشور روی بانک حساب ویژهای باز کرده و نباید فرصتها را از دست داد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه نرخ تورم استان و شهر تهران ٢ درصد بیش از سایر مناطق کشور است، افزود: یک چهارم تولید ناخالص داخلی کشور در تهران و مناطق اطراف به دست میآید و بیش از ٥٠ درصد نقدینگی و منابع کشور در این منطقه جریان دارد میزان بودجه عمرانی این شهر گاهی چندین برابر سایر شهرهای کشور است و امکان جذب منابع و سرمایههای سرگردان در همین شرایط تورمی فراهم است و در حوزه تعهدات و ضمانتنامهها میتوان بسیار موفق عمل کرد.
وی با یادآوری اهمیت جذب منابع شهر تهران توسط شعب بانک صادرات ایران، خاطرنشان کرد: تا پایان سال باید با همت مضاعف گامهای جدی برای افزایش سهم از بازار در تهران و مناطق به کار گرفته شود.
مدیرعامل بانک صادرات ایران منابع، مصارف و مطالبات را ٣ رکن اصلی شاخص های عملکری عنوان کرد و به بررسی شرایط مرکز تهران در این موارد پرداخت و تذکرات لازم را بیان کرد و گفت: وصول مطالبات میتواند کمک بزرگی به بهبود ذخایر بانک داشته باشد.
ایمانی با بیان اینکه به دلیل شرایط اقتصادی عمده منابع بانکی از فضای کار بانکی به سمت سایر بازارهای غیرمتشکل و موازی همچون ارز و سکه و مسکن، تغییر مسیر داده، افزود: سرعت گردش وجود افزایش پیدا کرده و میزان منابع پایدار در شبکه بانکی کاهش یافته و به همین ترتیب جذب و پایداری منابع در بانکها سختتر شده است. سیاست دولت در حوزه پولی یک سیاست کاملا انقباضی است و بانک مرکزی نیز در جهت کاهش تورم و نقدینگی مانع عبور از هرگونه خط قرمز است. بار تسهیلات تکلیفی نیز مسئولیت سنگینی است که در راستای حمایت از بخشهای مختلف و جلوگیری از تبعات برخی مشکلات کلان، توسط شبکه بانکی پشتیبانی میشود. با این وجود با توجه به توانمندی و تجربه همکاران بانک صادرات ایران تلاشهای مضاعفی برای حفظ جایگاه و نقش این بانک در عرصه اقتصادی بکار گرفته خواهد شد.
وی توجه به پایداری منابع، کاهش فاصله زمانی منابع و مصارف، افزایش سهم از بازار، فروش اموال مازاد، وصول مطالبات و فعالیت بیشتر شرکتهای سرمایهگذاری را مورد اشاره قرار داد و افزود: با وصول مطالبات معوق، حجم نقدینگی بیشتری به بانک وارد شده و ذخایر بیشتری نیز آزاد خواهد شد. هدف اصلی بانک در نهایت سودآوری است تا همه ذینفعان بانک از جمله سهامداران، کارکنان و سپردهگذاران از آن منتفع شوند. وظیفه ستاد حمایت و پشتیبانی از صف است و اقداماتی در دستور کار قرار گرفته تا با همت همه کارکنان بانک صادرات ایران به اهداف بلند خود دست خواهد یافت.
روابطعمومی بانک صادرات ایران