لیلا اوتادی بازیگر مطرح و خوشنام کشورمان است. لیلا اوتادی فارغ التحصیل رشته معماری داخلی از دانشگاه تهران است. لیلا اوتادی در تاریخ 14 مرداد 1362 در تهران متولد شده است و سه خواهر و یک برادر دارد. لیلا اوتادی ازدواج نکرده است. فیلم لیلا اوتادی که با آهنگ خواننده همخوانی کرده و در قسمت هایی از آهنگ با آمدن اسمش به خود اشاره می کند مورد توجه مخاطبین قرار گرفته است.
بیو گرافی لیلا اوتادی
بازیگر زن سینما و تلویزیون متولد چهاردهم مرداد ماه سال 1362 در تهران می باشد و 34 سال سن دارد. کار خود را بعنوان بازیگر ابتدا از سینما و با فیلم «چشمان سیاه» به کارگردانی ایرج قادری در سال ۱۳۸۱ آغاز کرد و با بازی در «بید مجنون» مجیدی و سریال «مهر و ماه» در سال ۸۲ نامش به عنوان بازیگری جدی مطرح شد. آخرین کار تلویزیونی وی حضور در سریال ارام میگیریم در نقش آوا می باشد که زمستان 95 از شبکه دو پخش میگردد.
اوتادی در خصوص کشف استعداد بازیگری در خود گفت:حدود پنج یا شش سالم بود که جلوی آینه می ایستادم و بازی می کردم؛ و از همان زمان دوست داشتم بازیگر شوم.
او ادامه داد:وقتی هفت سالم بود، خسرو شکیبایی برای انتخاب بازیگر در فیلم «کیمیا» به مدرسه ما آمد و من را برای این نقش انتخاب کرد اما پدرم اجازه نداد. تا دوره دیپلم چند بار این اتفاق برای من افتاد، ولی پدرم راضی نمی شد. تا اینکه بعد از اخذ مدرک دیپلم پدرم را راضی کردم.
ولین فیلم هایت «بید مجنون» و «چشمان سیاه» بود. آیا همان مسیر این فیلم ها را ادامه دادی؟ اوتادی پاسخ داد:بعد از بید مجنون تا دو سال هر پیشنهادی را رد کردم. بعد یکی دو نفر از دوستان گفتند، بازی کن تا دیده شوی. شاید بعضی فیلم هایی که بازی کردم را دوست نداشتم، ولی همه را با عشق بازی کردم.
چرا حاشیه شما زیاد است؟ خودم زیاد دنبالش نیستم. شاید به این دلیل که کارهای مختلفی انجام دادم.
شایعات زیادی راجع به ازدواج درباره شما بوده؟ بله؛ من به همراه هر کسی که مصاحبه کردم، گفتند ازدواج کردیم!
خودت به این شایعات دامن نزدی؟ به شایعه ازدواج نه!
در مورد شما شایعه شد که گران قیمت ترین بازیگر سینما هستید؟ بله
و تکذیب کردید؟ بله، چون حقیقت نداشت. در واقع من تکذیب نکردم، تکذیب شد.
– سینما مافیا دارد؟ همه چیز مافیا دارد. طبیعی است. اینکه یک کارگردان در یک فیلمی از پسرش استفاده کند، طبیعی است. من با مافیای بد مخالفم. مثلا اینکه استاد کیمیایی از پسرش برای بازی استفاده کرد، خیلی خوب است. اما بعضی وقت ها مافیا خیانت در حق استعدادهایی است که پشت در تئاتر این کشور می مانند، است.
اوتادی درباره صحبت های خود درباره مافیای سینما در برنامه «هفت» گفت:در برنامه «هفت» شخص خاصی منظورم نبود. البته زیاد هستند. منظورم این بود که سیاست ها باید عوض بشود، نه اینکه شخص خاصی.
مدیری در ادامه از اوتادی پرسید:دشمن زیاد دارید؟
اوتادی در پاسخ گفت:بله، شاید کسانی که دوست داشتند، در جایگاه من باشند.
اوتادی که سن خود را 33 سال عنوان کرد، درباره ازدواج گفت:ازدواج یعنی خودم و طرف مقابلم خوشبخت شویم. هر وقت شعور و توانایی این مسئله را داشتم، باید ازدواج کنم. صرفا عاشق زندگی کردنم.
مهران مدیری در ادامه دستمزد لیلا اوتادی را پرسید. او نیز در مقابل، دستمزد بازی مهران مدیری را سوال کرد. در ادامه اما، اصرار مدیری و تماشاگران، باعث جواب دادن اوتادی نشد. او به این جمله بسنده کرد:«سال 80 برای اولین فیلمم یک میلیون تومان گرفتم.»
این بازیگر در پاسخ به این سوال که آیا در بین 5 خانم بازیگر در حال حاضر، جزو پنج نفر اول هستید، پاسخ داد؟ بین 5 یا ده نفر اول. چون در سینمای ما، برای رنج سنی 40 نقش های خوبی پیشنهاد می شود. مثل مریلا زارعی و خیلی دوستان دیگر.
مدیری در ادامه از اوتادی پرسید:حاضرید 30 درصد به هوش شما اضافه بشود، ولی برای صورت شما اتفاقی بیفتد؟ اوتادی در ابتدا گفت:هوش از این بیشتر آقای مدیری؟! مدیری به شوخی ادامه داد و گفت:حاضرید به فروتنی شما اضافه شود؟ اوتادی پاسخ داد:بله حاضرم. شوخی کردم. اوتادی با بیان اینکه آدم درونگرایی است و دوستان زیادی ندارد، گفت:دوست دارم، نعیمه نظام دوست همکار خوب من به برنامه شما بیاید.
مدیری در ادامه با این سوال ها گفتگوی خود با خانم بازیگر را به پایان برد:
بزرگترین ترس شما چیست؟ از شرایطی که در اختیار و کنترل نباشد مثل جنگ، می ترسم.
آزاردهنده ترین خصلت شما چیست؟ اینکه خیلی فکر می کنم تا تصمیم بگیرم.
مهترین خصلت؟ بنا به گفته دیگران اینکه بیش از حد مهربانم.
آیا عمیقا احساس خوشبختی دارید؟ من، چون زیاد کتاب های روانشناسی می خوانم، جوابم به این سوال طولانی است. هر انسانی تا 7 سالگی احساس خوشبختی می کند. اگر انسان خوب تربیت شود، این احساس با او رشد می کند. برای رسیدن به احساس خوشبختی بخصوص در جامعه ما باید تلاش کرد. پس از آن او در فیلمهای بسیاری در سینمای ایران بازی کرد و به ورزش علاقه دارد و فعالیتهای ورزشی را در رشتههای تنیس و سوار کاری و فیتس دنبال می کند وی به زبانهای انگلیسی و ترکی مسلط کامل میباشد
فیلم های سینمایی
چشمان سیاه : ایرج قادری ۱۳۸۱
بید مجنون : مجید مجیدی ۱۳۸۳
چپ دست : آرش معیریان ۱۳۸۴
قصه دلها : هوشنگ درویش پور ۱۳۸۵
چهار انگشتی : سعید سهیلی۱۳۸۵
زن ها فرشته اند : شهرام شاه حسینی ۱۳۸۶
دعوت : ابراهیم حاتمی کیا ۱۳۸۷
حرکت اول : فرهاد نجفی ۱۳۸۷
پسر آدم دختر حوا : رامبد جوان ۱۳۸۷
عروسک : ابراهیم وحیدزاده ۱۳۸۸
آدم کش : رضا کریمی ۱۳۸۸
باغ قرمز : امیر سماواتی ۱۳۸۸
پیتزا مخلوط : حسین قاسمی جامی ۱۳۸۹
دردسر بزرگ : مهدی گلستانه ۱۳۸۹
اخراجی ها3 : مسعود ده نمکی ۱۳۸۹
شیر تو شیر : ابراهیم فروزش ۱۳۹۰
زن مرد زندگی : مهدی ودادی ۱۳۹۰
صفحه ۱۱۳ : رضا توکلی۱۳۹۰
آقای الف : علی عطشانی ۱۳۹۱
کبریت سوخته : کاظم معصومی ۱۳۹۱
۱۳۹۲ لاله : اسی نیک نژاد
دور زدن ممنوع :بصیری۱۳۹۲
یک شام خوب : مهدی مظلومی
نود درجه؛رحمانی
آزاد به قید شرط (1395)
سریالهای لیلا اوتادی
مهر و ماه: فیاض موسوی۱۳۸۳
آخرین گناه :حسین سهیلی زاده ۱۳۸۵
خونبها : جواد مزدآبادی ۱۳۸۶
اشک ها و لبخندها : حسن فتحی 1388
زخم : مسعود آب پرور 1393
چرخ و فلک (1395)
آرام میگیریم : روح اله سهرابی (1395)
پیکسل (محمدحسین لطیفی) 1395
سریال حوالی پاییز (1397) – حسین نمازی
سریال گاندو (1397) – چواد افشار
تله فیلم ها
گوشه نشینان : سیروس مقدم۱۳۸۵
بیرون از بهشت:خسرو معصومی۱۳۸۶
همان روز : علیرضا امینی۱۳۸۷
خواب بد : منوچهر هادی۱۳۸۹
به دنبال خوشبختی: بهمن گودرزی۱۳۹۰
برگشت ناپذیر : امیر احمد انصاری۱۳۹۰
سیب ترش : مهدی صباغ زاده ۱۳۹۱
سیاه چاله : محمد خراط زاده ۱۳۹۱
کبریت سوخته : کاظم معصومی ۱۳۹۱
ستاره شدن برایش هدف نبوده و معترف است که هیچ تلاشی برای ستاره شدن نمی کند. امتیاز مثبت تئاتر را در این می داند که بازیگر در آن با تماشا گر مستقیم در ارتباط است و امتیاز منفی آن را هم به این نسبت می دهد که مخاطب زیادی ندارد تئاتر مورد علاقه ا ش نمایش هملت است از نظر او کار خوب همه جا خوب است چه در تلویزیون چه در سینما و چه در تئاتر و بازی در یک کار خوب تلویزیونی را به حضور در یک فیلم بد سینمایی ترجیح می دهد. وی خود را انسان کمال گرایی میداند و می گوید اگر روزی از هالیود پیشنهاد بازی داشته باشم حتما قبول می کنم و این موضوع را یک موفقیت می دانم.