-
تاریخ انتشار: 1402/01/26 01:38
سهام عدالت | سهام عدالت جاماندگان | سهام عدالت و سود آن
کد خبر: 38583

جاماندگان سود سهام عدالت چه کاری باید انجام دهند | کسانی که سود سهام عدالت نگرفته اند بخوانند

برخی از دارندگان سهام عدالت از دریافت سود جاماندند. جاماندگان از چه طریقی می‌توانند سود سهام خود را پیگیری کنند؟

سهام عدالت یا همان برنامه ملی توسعه مسکن، یکی از برنامه‌های دولت جمهوری اسلامی ایران است که در سال ۱۳۸۹ شروع به کار کرد. برنامه سهام عدالت با هدف کمک به افراد با درآمد کم و خانواده‌هایی که نتوانسته‌اند به دلایل مختلف مثل بی‌کاری، کم‌درآمدی و... خود را مالک مسکن کنند، طراحی شده است. از طریق برنامه سهام عدالت ، دولت سهامی از پس اجاره مسکن برای این خانواده‌ها برمی‌آید و افراد به صورت اقساطی یا نقدی تقسیطی می‌توانند خانه خود را تهیه کنند. این برنامه قبل از سال ۱۴۰۰ به عنوان "برنامه یک میلیون واحد مسکن" هم شناخته می‌شد.

البته مطابق با اعلام دولت، سهام عدالت در حال حاضر دیگر به صورت فعالانه اجرا نمی‌شود و جایگزین آن برنامه "سکن" شده است.

مشمولانی که سود سهام عدالت خود را دریافت نکردند چه کنند؟

اما سود سهام عدالت ممکن است برای برخی از افراد واریز نشود که پیش از این مدیر پرداخت سود سپرده گذاری مرکزی آقای حسین قشمی به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: شماره شبای نامعتبر، حساب بانکی مسدود، راکد، مشترک (دو امضا)، ارزی و بلندمدت از مهم‌ترین دلایلی است که باعث می‌شود سود به حساب سهامداران سهام عدالت واریز نشود.

اما افرادی که سود سهام عدالت خود را دریافت نکرده بنا بر اعلام شرکت سپرده گذاری مرکزی  می‌توانند با مرکز تماس سپرده‌گذاری مرکزی با شماره ۱۵۶۹ تماس گرفته یا به سامانه سهام عدالت و سامانه ذی‌نفعان مراجعه کنند.

سهامداران مراقب سودجویان باشند!

حالا که بحث واریز سود سهام عدالت داغ شده سودجویان نیز این فرصت را غنیمت شمرده و به دنبال پهن کردن دام برای سهامداران هستند که در این خصوص نیز شرکت سپرده گذاری مرکزی طی اطلاعیه اعلام کرده است: با واریز مرحله دوم سود سهام عدالت برخی مجرمان سایبری با ترفند‌های جدید و با ارسال پیامک و یا پیام در شبکه‌های اجتماعی با نام واریز سود سهام عدالت مترصد کلاهبرداری از مردم هستند.

در این پیام‌های جعلی که به تازگی منتشر شده، از مخاطبین درخواست می‌شود که برای دریافت سود سهام خود از طریق لینک آلوده اقدام کند که سهامداران می‌بایست نسبت به این اقدام کلاهبردارانه آگاه باشند.

بر این اساس مجرمان سایبری با طراحی پلتفرم مجرمانه در قالب استفاده از نام و نشان سامانه سهام عدالت و ارسال پیامک مبنی بر واریز مبالغ مختلف به حساب‌های مالی هموطنان مشروط به مراجعه لینک یا پیوند درج شده در پیامک، گوشی تلفن همراه فریب‌خوردگان را به صفحات جعلی پرداخت موسوم به فیشینگ هدایت می‌کنند.

سود سهام عدالت عملکرد مالی سال ۱۴۰۰ شرکت ها هم سرانجام به ایستگاه پایانی خود رسید سودی که نسبت به دوره مالی قبلی رشد قابل توجه ای داشت.


کپی لینک کوتاه خبر: https://rasadvarzeshi.com/d/3koldv