او ادامه داد: یک میلیارد و ۲۶۰ میلیارد جمعیت دانش آموزی دچار وقفه در انر تعلیم و تربیت شده اند، اما چون نمیتوان آموزش را تعطیل کرد باید راههای بدیع را برای استمرار پیش بینی میکردیم و بر این اساس مدرسه تعطیل است، اما آموزش تعطیل نیست.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در فاصله بعد از دو روز تعطیلی مدارس آموزش تلویزیونی را برپا کردیم و نوبتهای پخش آموزش را از ۱۰ نوبت به ۲۸ نوبت در روز افزایش دادیم که در این فرآیند سه شبکه تلویزیونی و در مواردی واحدهای استانی به کمک آمدند.
حاجی میرزایی با اشاره به اینکه در برخی مدارس بستر آموزش مجازی وجود داشت، گفت: در شرلیط موجود مدارس ناگزیر بودند تا از این روش به عنوان جایگزین آموزش حضوری استفاده کنند و بررسیها نشان میدهد که ۹۰ درصد مدارس که با آنها ارتباط بر خط داریم آموزش مجازی جریان پیدا کرده است.
وزیر آموزش و پرورش گفت: برای آنکه بتوانیم نیاز را اصولیتر پاسخ دهیم شبکه دانش آموزی شاد که استمرار آموزش را تقویت کند و کلاس واقعی را در فضای مجازی بازسازی کنیم، راه اندازی کردیم که در این مسیر بیش از ۱۰۰ ساعت جلسه با وزارت ارتباطات و دانشگاه شریف داشتیم.
او ادامه داد: سعی داریم طی روزهای آینده ثبت نام در این شبکه دانش آموزی را انجام دهیم و پنج پیام رسان فارسی در این شبکه وجود دارد، البته اطلاعات دانش آموزان و معلمان را داریم و صرفا نیاز به نام نویسی دارند.
حاجی میرزائی درباره اعلان زمان بازگشایی مدارس تصریح کرد: در این موضوع تابع تصمیم ستاد کرونا هستیم که متناسب با پیشرفت بیماری تعطیلی مدارس اعلام میشود البته فعلا فرض بر این است که از ۱۶ فروردین مدارس دایر باشد، اما همانطور که تعطیلی مدارس با ستاد مدیریت کرونا بود، بازگشایی یا استمرار آن هم بر عهده همین ستاد است که البته قطعیت آن هفته آینده مشخص میشود.