واژگونی وحشتناک اتوبوس در انار به مهریز اتفاق افتاد. واژگونی وحشتناک اتوبوس در یزد 17 نفر مصدوم شدند. واژگونی وحشتناک اتوبوس به علت در اثر لغزندگی و بی توجهی راننده در محور انار به مهریز 60 کیلومتری مهریز بود. هر 17 نفرمصدوم شده ناشی از واژگونی وحشتناک اتوبوس به بیمارستان منتقل شدند.
انحراف از مسیر یک دستگاه اتوبوس مسافربری در جاده انار به مهریز 19 مصدوم و در حادثه دیگری واژگونی یک دستگاه اتوبوس در آذربایجان شرقی 17 مجروح به جا گذاشت.
مدیرعامل هلال احمر استان یزد از انحراف اتوبوس در محور مهریز به انار خبر داد و گفت: این حادثه 19 مصدوم به جا گذاشت که امدادرسانی به آن ها توسط هلال احمر انجام شد. محسن حرازی زاده افزود: این حادثه ساعت 4 و 40 دقیقه دیروز در 60 کیلومتری مهریز به انار اتفاق افتاد و پس از اعلام حادثه به جمعیت هلال احمر، یک تیم امداد و نجات جادهای متشکل از سه نجاتگر از پایگاه امداد و نجات زینالدین مهریز با یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.
وی ادامه داد: از 19 مصدوم حادثه دو نفر توسط هلال احمر و 12 نفر توسط عوامل اورژانس به مرکز درمانی منتقل و همچنین پنج نفر از مصدومان به صورت سرپایی توسط نجاتگران و عوامل امدادی اورژانس در صحنه درمان شدند. این اتوبوس که از اصفهان عازم بندرعباس بوده است، 22 مسافر داشته که 19 نفر از آن ها مصدوم شدند.
در حادثه ای دیگر، بنا به گفته سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی، واژگونی اتوبوس در محور شبستر- علیشاه، ۱۷ مصدوم به جا گذاشت. وحید شادی نیا افزود: ساعت 22 یک شنبه شب گذشته، گزارش بروز این حادثه به مرکز اورژانس استان اطلاع داده شد و بلافاصله چهار دستگاه آمبولانس از پایگاههای اورژانس شبستر به محل اعزام شدند و مصدومان را تحت اقدامات اولیه درمانی قرار دادند.
وی با اشاره به اعزام مصدومان به بیمارستان شبستر، ادامه داد: با توجه به شرایط مصدومیت و نیاز به اعزام، اتوبوس آمبولانس از تبریز به شبستر حرکت کرد و 10 مصدوم این حادثه را به بیمارستان های ارتش امام علی (ع) و امام رضا (ع) انتقال داد. بقیه مصدومان در بیمارستان شبستر تحت درمان قرار گرفتند.
در ادامه به حوادث دیگری که رخ داده است می پردازیم:
وکیل خبرنگاران سانحه اتوبوس در ارومیه گفت: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان غربی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ارومیه و دبیر ستاد احیای استان و منطقه ارومیه علاوه بر راننده، مقصران واژگونی اتوبوس خبرنگاران شناخته شدند.
محمد داسمه وکیل پایه یک دادگستری که پرونده واژگونی اتوبوس حامل خبرنگاران محیط زیست را به عهده گرفته است، با اشاره به این که پرونده به دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان غربی با عدم صلاحیت ارجاع شده در این قرار، اتهام مقصران واژگونی اتوبوس خبرنگاران محیط زیست را علاوه بر راننده، متوجه مدیرکل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان غربی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ارومیه و دبیرستاد احیای استانی و منطقهای دانسته است، افزود: در مفاد قرار، بازپرس تصریح کرده که با توجه به این که نظر هیئت سه نفره کارشناسی با اوضاع و احوال مسلم پرونده در تضاد است بنابراین، اعتبار و وجاهت ندارد. وی ادامه داد: بنابراین بازپرس، نظریه هیئت سه نفره کارشناسی که اتهام این حادثه را صرفا متوجه راننده اتوبوس دانسته، باطل کرده است. وکیل خبرنگاران سانحه اتوبوس در ارومیه گفت: علاوه بر راننده، اتهام متوجه سه مقام مسئول دولتی، توسط دادستانی نقده شده است و احتمال افزایش تعداد متهمان در دادسرای مرکز استان آذربایجان غربی وجود دارد. داسمه خاطرنشان کرد: برحسب نظریه کمیسیون عالی تصادفات و نظریه هیئت کارشناسی فرماندهی پلیس راه آذربایجان غربی و طبق گزارش تحلیلی- عمقی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور، مسئولان سفر و میزبان در بروز حادثه مقصر بودند.وی تاکید کرد: مسئولان این سفر در کنار راننده از مقصران اصلی هستند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند کرمان از ورود دادستانی این شهرستان به حادثه آتش سوزی یک کارگاه قالی بافی و انبار قالی، پنبه و الیاف در این شهرستان خبر داد.
قاضی حجتالاسلام و المسلمین اسماعیل بلوچ زاده، در حاشیه بازدید از محل آتش سوزی در شهر زرند افزود: عصر یک شنبه هفتم آذرماه حریق یک باب مغازه به مرکز پیام آتش نشانی زرند اطلاع داده شده و پس از آن آتش نشانان به محل حادثه عزیمت کرده اند. وی ادامه داد: با وجود تلاش های نیروهای امدادی و پزشکی متاسفانه در این آتش سوزی دو نفر از ساکنان طبقه بالای این کارگاه جان باختند و سه نفر با سوختگی بالای ۵۰ درصد به مراکز درمانی منتقل شدند. حجتالاسلام بلوچ زاده تصریح کرد: علت دقیق آتشسوزی هنوز مشخص نشده و در دست بررسی است.این مقام قضایی افزود: با توجه به گزارش های مردمی در صحنه، بحث کم کاری آتش نشانی و کمبود امکانات و تجهیزات نیز مطرح است که این موضوع هم در دست بررسی است. وی تاکید کرد:در صورت تایید این موارد و ارتکاب جرم، موضوع از باب ترک فعل توسط دادستانی زرند بررسی می شود.
این مسئول قضایی در پایان هشدار داد: کارگاه های پته و قالی بافی نباید در شهر و مناطق مسکونی باشند و این کارگاهها باید در حاشیه شهر سامان دهی شوند.
گردآوری از مهر و خراسان