فردی که قصد خواندن نماز دارد لباسش باید شرایطی داشته باشد. شرایط لباس نمازگزار بسیار خاص می باشد و باید سعی کند یک سری از شرایط را رعایت کرده تا نمازش درست واقع شود. نمازگزاران برای این که بتوانند به درستی نماز خود را بخوانند باید بدانند که تا چه حدی باید بدن خود را بپوشانند. در واقع مردان باید عورتین خود را بپوشانند و هر چند که کسی آن ها را نمی بیند ولی باز هم نیاز است بخش ناف تا زانو آن ها پوشیده باشد.
برای خانم ها نیز باید تمام بدن خود را بپوشانند و صورت آن ها تا جایی که در وضو واجب می باشد و دست ها تا مچ و پا ها تا مفصل ساق لازم می باشد. چانه بخشی از صورت می باشد از این رو پوشاندن این بخش از بدن در حین نماز خواندن واجب نمی باشد. با این حال بخش زیرین چانه باید پوشانده شود.
اگر شما در حین خواندن نماز متوجه شدید که بخشی از مو هایتان بیرون می باشد می توانید فورا آن را بپوشانید و با این حال نماز شما درست می باشد مگر این که این کار عمدی باشد در این صورت نمازتان صحیح نمی باشد و باید دوباره خوانده شود. اگر فردی که نماز می خواند بعد از تمام شدن نماز متوجه شود که پوشش واجب را نداشته است باز هم نمازش درست می باشد.
شرایطی که لباس نمازگزار باید داشته باشد:
1)پاک باشد.
2) غصبی نباشد (مباح باشد).
3)از اجزای مردار نباشد.
4) از حیوان حرام گوشت نباشد.
5)طلا بافت نباشد.
6) از ابریشم خالص نباشد.
نکته:
شرط پنجم و ششم مربوط به لباس مردان است.