طناز طباطبایی بازیگر کم حاشیه ایی است که اخیرا در فضای مجازی سروصدای زیادی به راه انداخته است. عکسی از طناز طباطبایی در فضای مجازی به اشتراک گذاشته شده که واکنش های زیادی را از سوی کاربران داشته است.طناز طباطبایی در برابر این شایعات سکوت اختیار کرده و هیچ واکنشی نشان نداده است. در ادامه عکس نامتعارف از طناز طباطبایی را میبینید.
طناز طباطبایی در سال 1362 هجری شمسی چشم به جهان گشود و اکنون در سن 35 سالگی به سر می برد. استاد بیوگرافی طناز طباطبایی بازیگری را یک حرفه خونی می داند و برایش زحمات بسیاری کشیده است. در این پست سماتک عکس های جدید طناز طباطبایی را گردآوری کرده است.او فعالیت سینمایی خود را در مقام بازیگری از سال 1383 با فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا به کارگردانی رسول صدر عاملی که در فیلم به اسم خودش اولین حضورش را در فیلم های سینمایی رقم زد.
طناز طباطبایی در 20 اردیبهشت 1362 در محله ی نیاوران متولد شد و یک خواهر دارد که بزرگتر از اوست. طناز مجرد است و با موسیقی آشنایی دارد و گیتار می زند ،مدتی هم کار نقاشی میکرد ،پدرش نیز در زمینه ی موسیقی فعالیت دارد.
طناز طباطبایی از سال 1380 وارد عرصه بازیگری شد و در کلاسهای آزاد بازیگری هیوا فیلم توانست دوره بازیگری را بگذراند. پس از یک ماه برای بازی در مجموعهٔ جوانی انتخاب شد. اما اولین فیلم سینمایی او دیشب باباتو دیدم آیدا به کارگردانی رسول صدر عاملی بود که در فیلم به اسم خودش اولین حضورش را در فیلمهای سینمایی رقم زد. به جز بازیگری در عرصههای دیگر از جمله موسیقی و نقاشی هم فعالیت داشتهاست.طناز طباطبایی فارغ التحصیل کارگردانی تئاتر می باشد. او در کلاسهای آزاد بازیگری شرکت کرده بود که هنوز یک ماه از کلاسهایش نگذشته بود برای بازی در جوانی انتخاب شد و اولین بازی خود را در سال 80 انجام داد.
او با بازی در مجموعه تلویزیونی میوه ممنوعه که جز نقشهای اصلی فیلم بود مطرح شد و تواناییهایش را نشان داد. در سال 1388 جایزهٔ بهترین بازیگر نقش مکمل زن را برای فیلم صداها از آن خود کرد. در فیلم مرهم به بهترین نحو تواناییهای خودش را نشان داد. در سال 1389 همزمان بر سر دو فیلم توقیف شده گزارش یک جشن به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا و پریناز حاضر شد.
طناز طباطبایی تا کنون ازدواج نکرده است و مجرد می باشد. وی هیچ صفحه ای در صفحات اجتماعی از جمله اینستاگرام ندارد و صفحات منتسب به وی جعلی می باشد. به گزارش سماتک وی هیچ نسبتی با بهنوش طباطبایی که او هم از بازیگران زن است ندارد , در برخی سایت ها چندی پیش شایعه شده بود که این دو هنرمند خواهر یکدیگر هستند.
ازدواج قابل برنامه ریزی نیست اصولا زنان وقتی سی سالگی را رد می کنند کمی آرام تر می شوند و جدی تر به زندگی شخصی و خانوادگی فکر می کنند. شاید الان نزدیک یک سال و خورده ای باشد که برای من هم آن اتفاق افتاده که دوست دارم فامیلی و خانواده خودم را داشته باشم. این حس خیلی غریزی است و فکر می کنم هر زنی هم آن را تجربه می کند. ولی در مورد ازدواج من به این هم باور دارم که جزو تقدیر هر آدمی است. یعنی آن حرف هایی که از قدیم می گفتند آن کسی که قسمت تو باشد وقتی بیاد خواستگاری دهنت بسته می شود من فکر می کنم این درست است. بنابراین فکر نمی کنم ازدواج امر قابل برنامه ریزی باشد و مثلا شما بتوانید برنامه ریزی کنید که همسری پولدار یا خوش تیپ و … داشته باشید.
از طرفی من در هیچ کجای زندگی ام بحث ظواهر و مادیات برایم پر رنگ نیست و بیشتر عشق و علاقه برایم مهم است مطمئن هستم وقتی زمانش برسد آن مردی می آید که همه چیز بین مان چفت و جفت و درست می شود و درست پیش می رود. زندگی خوشبخت و شاد تنها تصویر من از زندگی زناشویی است و امیدوارم به امید خدا برایم اینطور بشود.
بیوگرافی طناز طباطبایی با بازی درخشانش در فیلم هیس دخترها فریاد نمیزنند در سال 1393 برنده لوح تقدیر و جوایزی از جانب جشنواره فیلم های ایرانی سانفرانسیسکو به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن شد. با مجموعه تلویزیونی میوه ممنوعه که جز نقش های اصلی فیلم بود مطرح شد و توانایی هایش را به چالش کشید. در سال 1388 جایزهٔ بهترین بازیگر نقش مکمل زن را برای فیلم صداها از آن خود کرد. در فیلم مرهم به بهترین نحو توانایی های خودش را نشان داد. در سال 1389 همزمان بر سر دو فیلم توقیف شده گزارش یک جشن و پریناز حاضر شد.
1 – رخ دیوانه (1393)
2 – مرگ ماهی (1393)
3 – 50 قدم آخر (1392)
4 – آرایش غلیظ (1392)
5 – ساکن طبقه وسط (1392)
6 – هیس! دخترها فریاد نمی زنند (1391)
7 – نارنجی پوش (1390)
8 – پرستوهای عاشق (1389)
9 – پریناز (1389)
10 – گزارش یک جشن (1389)
11 – مرهم (1389)
12 – پسر تهرونی (1387)
13 – تهران در جستجوی زیبایی(اپیزود سوم، تهران، سیم آخر)(1387)
14 – صداها (1387)
15 – میزاک (1387)
16 – جعبه موسیقی (1386)
17 – چهار انگشتی (1385)
18 – دیشب باباتو دیدم آیدا (1383)
1380 گریه
1385 در چشم باد
1385 میوه ممنوعه
1388 پرانتز باز
1392 کلاه قرمزی 92